Bralci mednarodnega vodiča izglasovali najboljše hotele v slovenski prestolnici

In Your Pocket je svoje bralce povabil h glasovanju za najboljše hotele, hoste in drugie nastanitvene možnosti v Ljubljani in okolici.

Hotele in druge bivanjske prostore so ocenjevali po prijaznosti, strokovnosti osebja, urejenosti sob, po raznoliki dodatni ponudbi in po kulinariki v sedmih različnih kategorijah.

Najboljši poslovni hotel je tako postal Austria Trend Hotel, sledita mu Plaza in Birokrat. V kategoriji najboljši hotel srednjega razreda je slavil Meksiko, drugo mesto je zasedel Ljubljana Resort, tretje pa Bit Center. Pri manjših hotelih je največ naklonjenosti s strani bralcev požel hotel Adora, nekoliko manj pa Lesar Hotel Angel in Vander Urbani Resort.

Naziv najboljšega hostela je pripadel Celici, na drugem oziroma tretjem mestu pa sta pristala AdHoc in Vila Veselova. Najboljši garni hotel je letos postal Alo Rooms Vrbinc B&B, tik pred garni hotelom Pri Žabarju in Aparthotelom Vila Minka, Kollmann pa je v drubi Tour AS-a in Mečanke bil najboljše ocenjen v kategoriji apartmajev in sob.

Izven Ljubljane je po oceni bralcev mednarodnega vodiča najboljši hotel Pri Cesarju B&B, sledita Dvor Jezeršek in Ambient.

Stran In Your Pocket-a je sicer obiskalo 5861 bralcev, pri čemer jih je svoj glas oddalo 2980.

lj1

Uroš Kotnik

Foto: inyourpocket.com

Leave a Reply