Brezplačen dogodek: 8. Dnevi podjetništva

V Tehnološkem parku Ljubljana bo prihodnji teden potekal dvodnevni dogodek Dnevi podjetništva, ki ga vsako leto obišče več kot 1.800 udeležencev – študentov, mladih in potencialnih podjetnikov, podjetnikov, ki bi radi razširili svoje podjetniško znanje ter predstavnikov uveljavljenih podjetij in javnih ustanov.

Prvi dan bodo predavatelji predstavili vsebine, s katerimi bodo podjetniki lažje shajali v slovenskem podjetniškem okolju.
Najprej bodo govorili o pravnem okvirju, ki se mu morajo prilagoditi slovenski podjetniki in o tem, kaj pričakovati, ko vas nepričakovano obišče kateri od inšpektorjev. Sledila bo celovita predstavitev davčnega potrjevanja računov in kaj pomeni, če trgovino preselimo na splet. Po odmoru za kosilo boste lahko izvedeli vse o možnostih, kakšne načine dela poznamo in kako so obdavčene. Preden se bomo prvi dan poslovili, pa boste lahko izvedeli, zakaj je pomemben poslovni načrt in kako se izogniti napakam v zagonskem podjetništvu.

V drugem dnevu se bomo iz Slovenije zazrli v svet.
Najprej vam bomo predstavili pot, ki vam jo lahko pomagamo prehoditi od ideje so članstva v Tehnološkem parku Ljubljana. Sledila bo predstavitev nacionalne podpore za startupe in načinov, kako lahko pridete do evropskih sredstev. S konkretnimi izkušnjami iz tujine se bo Dnevom podjetništva 2015 pridružil tudi 35-letnik, ki je v tujini že uspel. Z vami pa bomo delili tudi znanje o vsebinskem marketingu in zaščiti poslovnih idej.

Dneve za izmenjavo znanja in idej v partnerstvu znova organizirata podjetji Data in Tehnološki park Ljubljana.

Na predavanja, ki bodo potekala v Tehnološkem parku Ljubljana – Tehnološki park 19 – stavba B, Ljubljana, se morate predhodno prijaviti. Več o programu >>>

Leave a Reply