Brezplačno predavanje: Kako do dobrih medsebojnih odnosov?

Skozi izkušnje se kmalu sami naučimo, da ne moremo spreminjati nikogar razen sebe. Manj pa se zavedamo, da za spremembo odnosa ni potrebno čakati, da se bo spremenil partner. Vsak odnos lahko izboljšamo s spremembami, ki jih naredimo pri sebi. Da bi lahko ustvarili ali izboljšali odnos, moramo najprej spremeniti pomen, ki mu ga pripisujemo. Z drugimi besedami, spremeniti moramo svoja prepričanja o njem. Prepričanja so misli, ki jih mislimo tako pogosto, da začnejo usmerjati naše naravnanosti, čustva in dejanja. Ko spremenimo stara prepričanja o svojih odnosih, se začnejo spreminjati tudi odnosi. Kako opustiti prepričanja, ki vas omejujejo in izbrati takšna, ki podpirajo vaše želje, se lahko naučite na seminarju IzaQ: S prepričanji ustvarjamo življenje.

Brezplacno predavanje

Vabljeni na brezplačno predavanje: Kako do dobrih medsebojnih odnosov. Poleg najpomembnejših zakonitosti, ki vplivajo na naše odnose, vam bom predstavila tudi djotiš, vedo, ki nam pomaga razumeti predvidljivost življenja. S pomočjo djotiša lahko polno izkoristimo svoje potenciale in se pravočasno ognemo težavam! Toplo vabljeni, da se pridružite 11. generaciji študentov djotiša, ki bo s študijem začela letos septembra.

Brezplačno predavanje bo v četrtek, 3. septembra, ob 18. uri v Ljubljani, na Ižanski 10, v prostorih šole BIC (nasproti Botaničnega vrta). Število mest je omejeno, zato je potrebna prijava na mateja.kunc@izaq.si
ali na GSM 051/422-444.
Prisrčno vabljeni.
Mateja Kunc

Leave a Reply