Če ste kreativni študent ne spreglejte tega natečaja!

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) že drugo leto zapored organizira natečaj freeŠn, ki nagradi najbolj v komuniciranju kreativne študente. Na voljo je več kategorij, prijave pa društvo izbira od 1. do 31. marca.

Kategorije na katere se lahko prijavite so tekstopisje, mobilne aplikacije, grafično oblikovanje, fotografija in medijska strategija. Vsaka kategorija ima pokrovitelja, kar pomeni, da bo zmagovlaec v določeni kategoriji nagrajen s prakso pri posameznem pokrovitelju. Prijava na natečaj je brezplačna.

prenos

Po besedah organizatorjev z natečajem želijo pokazati, da “v nas kar mrgoli kreativnosti, le na pravi način jo je treba izbezati na dan.”  

“Ker bi radi svetu pokazali svoje ideje, a morda še ne vemo kako, ali pa nimamo dovolj znanja za njihovo realizacijo. Ker so tovrstni natečaji za neizkušene študente večinoma prezahtevni ali pa moramo za prijavo nanje poseči globoko v žep. Ker se želimo dokazati in hkrati nekaj naučiti. Ker pač lahko,” so zapisali na svoji spletni strani.

Razglasitev nagrajencev bo potekala 7. aprila 2015 na zaključnem dogodku v Kino Šiška.

Poleg natečaja pa je “FreeŠn marec” namenjen za vse, tako udeležence natečaja kot tudi ostale kreativce, katerim bodo čas popestrili z brezplačnimi delavnicami kreativnih veščin. Število mest na delavnicah je omejeno, natančen urnik ter opis delavnic in več informacij o natečaju je na voljo na spletni strani natečaja,freesn.si in na Facebook strani.

NS

Foto: freesn.si

Leave a Reply