Črte in rože – čarobna kombinacija

Mnoge ženske ob omembi mešanja vzorcev, kar zaboli glava in zato raje ostanejo pri preizkušenih videzih. Vendar je ta kombinacija najbolj sveža in moderna  tudi to sezono. Stil se zgleduje predvsem po bo-ho in preppy oblačilnemu videzu. Mešanje več različnih vzorcev, priznam, je včasih kar zahtevna naloga, saj ne želimo izgledati kot cvetlična gredica. Kljub temu se ne bojte kombinirati svežih cvetličnih vzorcev in zabavnih in klasičnih črt.

Da bi dosegli super šik videz moramo, tako kot pri vsaki stvari, paziti na nekaj pravil.
1. Barvni odtenki naj bodo iz iste barvne družine;

2. Modni dodatki in čevlji morajo biti nevtralnih barv, saj ima že outfit veliko barv in vzorcev;
3. Vsi ostali dodatki pa podrejenim oblačilom, nežnih barv in osnovnih oblik.

5_4 roze in crte

Bodite samozavestne! Nosite oblačila drzno in odločno in vsak bo občudoval vaš neustrašen moden čut.

5_1 roze in crte

Rože in črte mešajte na različne načine in ustvarjajte popolnoma različne videze. Lahko ste vsakdanje, elegantne in drzne. Kombinirajte majico z vzorcem rož in črt s parom kavbojk in obujte čevlje s polno peto, za nakit pa uporabite večplastne lesene zapestnice in uhane.

Za bolj drzen-edgy videz, oblecite mornarsko modro–belo črtasto srajco in rožasto krilo z visokim pasom. Videz pa zaključite s čevlji z visoko peto, lahko so tudi s kovinskimi dodatki.
Če želite bolj dekliški videz pa izberite obleko z rožastim in črtastim potiskom, ki jo lahko kombinirate s čipko in bolj ženstvenim in ljubkim nakitom.

Nina Vidmar, modna svetovalka in stilistka,
www.ninavidmar.com, www.ninavidmarblog.com.

Leave a Reply