Dan odprtih vrat v Šoli za zdrave odnose

V sredo, 24.8. in v četrtek 25.8.2016 vabljeni na dan odprtih vrat Šole za zdrave odnose od 18.00 do 19.00 na Štihovo 5 v Ljubljani. Izvedeli boste o aktivnostih v Šoli za zdrave odnose, ki se začne v septembru.

Odnosi so tisti, ki določajo kakovost našega življenja – tako odnosi z drugimi kot tudi odnos do sebe. Zato je pomembno, da živimo v zdravih odnosih. To nam v življenje prinaša mir, zadovoljstvo in izpopolnjenost.

Kakšen je vaš odnos do sebe? Ste zadovoljni s seboj, s svojim življenjem, saj si dajete to, kar resnično potrebujete ali ste izgubili stik s seboj in redko ali nikoli ne najdete časa zase (vedno poskrbite najprej za druge, vi ste pa na zadnjem mestu)?

Kakšni so vaši odnosi z drugimi? So to zdravi odnosi, v katerih se počutite svobodno, v katerih se lahko izražate in osebnostno rastete ali so to odnosi, kjer morate skriti svojo resnično naravo, ne morete izraziti svojega mnenja in se čutite nesprejete?

V Šoli za zdrave odnose se učimo o tem, kako nezdrav odnos spremeniti v zdrav odnos. Poudarek je na praksi, se pravi na tem, da vsak, ki se odloči za Šolo za zdrave odnose, dela nato korake v svojem življenju – to, kar se nauči v teoriji, prenese v svoje življenje. Šola poteka kot individualno vodenje in v obliki delavnic v manjših skupinah.

V sredo, 24.8. in v četrtek 25.8.2016 bo dan odprtih vrat Šole za zdrave odnose od 18.00 do 19.00 na Štihovi 5 v Ljubljani. Vabljeni!

Prijavite se tako, da pošljete mail na tinkara@zdraviodnosi.si ali pokličete na 041 988 646.

http://zdraviodnosi.si/pt-event/sola-za-zdrave-odnose-dan-odprtih-vrat-avgust-2016/

 

Leave a Reply