Dobrodelnica Ana je zaznamovala leto 2013

Imamo jo! Femme fatale leta 2013 namreč. Usodna ženska, ki je najbolj zaznamovala letošnje leto, je postala podjetnica in dobrodelnica, ustanoviteljica dobrodelne organizacije Anina zvezdica – Ana Lukner.

Presenečenje, zadovoljstvo, sreča, zato ker menim, da bomo še naprej ustvarjali lepe zgodbe,” so prve besede fatalke, ki je s svojo karizmo, značajem in dosežki presunila Slovence in zaznamovala iztekajoče se leto 2013.

Ana Lukner, podjetnica, ki je z dobrodelno akcijo uspela združiti Slovence v namenu. Anina zvezdica, dobrodelna organizacija s temeljnim ciljem zagotavljanja pomoči ljudem, vlivanja upanja in vzbujanja prepotrebne dobre volje.

Anina zvezdica_Ana Lukner
Ana Lukner je postala 10. fatalna ženska. (Foto: petraodar.blogspot.com)

Pokazati želim, da lahko pomaga prav vsak. Ljudje moramo stopiti skupaj in skupaj delati dobro,” pravi prva ženska Anine zvedice, zdaj tudi nosilka prestižnega naziva 10. femme fatale.

Dobrodelno gibanje zbiranja hrane z daljšim rokom uporabe, ki jo nato prejmejo socialno ogrožene družine, je v veliki meri odločilo, da je med kandidatkami medijske podjetnice Milene Kalacun, podjetnice Eve Aljančič, voditeljice Jelene Aščić, igralke Alide Bevk, voditeljice Jerce Zajc Šušteršič, igralke Ajde Smrekar, Viktorije Bencik Emeršič in voditeljice Jane Morelj, naslov fatalne ženske pristal v rokah lanskoletne Delove osebnosti leta. Zmagovalka je za nagrado prejela svoj portret.

V preteklih devetih letih so naslove usodne Slovenke, ki ga sicer podeljuje revija Eva, že prejele igralka Tanja Ribič, manekenka Živa Vadnov, pevka Sanja Grohar, igralka Nina Ivanič, voditeljica Bernarda Žarn, balerina Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy, plesalka Nika Kljun, manekenka Nataša Dobelšek in lanskoletna zmagovalka Jadranka Juras.

Matjaž Kljajić

Leave a Reply