Dragić najzaslužnejši za novo zmago Phoenixa

Slovenski košarkarski reprezentant Goran Dragić, v severnoameriški poklicni košarkarski ligi NBA še naprej blesti. V dresu moštva Phoenix Suns je namreč z 19 točkami prispeval levji delež za zmago nad Clevelandom z 91:78.

Goran Dragić nadaljuje z izjemno letno statistiko v dresu Phoenix Sunsov. Za zmago nad Cleveland Cavaliersi s z 91: 78  je v 31 minutah igre prispeval izjemnih 19 točk ter temu dodal še sedem podaj in dve ukradeni žogi, s čimer mu je ponovno pripadel naziv najboljšega moža v vrsti “sonc”, če ne celo na parketu.

Pri Phoenixu sta blestela še Luis Scola s 14 in Jared Dudley s 11 točkami. Trener gostujoče ekipe po novi vknjiženi zmagi ni skrival zadovoljstva: “Želeli smo nekoliko dvigniti ritem igre. Ko smo se v tretji četrtini končno malce zbudili, smo zaigrali odlično in lahko rečem, da sem zmage zelo vesel.”

Tretji najboljši strelec gostujočih Dudley, je zmagovito predstavo pospremil z besedami: “Nismo Oklahoma City, nismo najboljša ekipa zahodne konference, a dejstvo je, da znamo igrati bolje in da lahko igramo še bolje, kot smo igrali do sedaj.”

Uroš Kotnik
Foto: bleacherreport.com, mooniel.blogspot.com

Leave a Reply