Elegantne in modne v topli puhovki

Modne v udobju tople puhovke? Seveda! Puhasta jakna si je izborila svojo pot iz nezaželenega zimskega oblačila do najbolj kul in na nek način šik vrhnjega oblačila. In za to se lahko zahvalimo oblikovalcem, ki so ustvarili popolno must-have zimsko oblačilo, ki zadosti vsem željam in potrebam še tako zahtevne modne navdušenke.

Od športnega street style videza do najbolj elegantnega. Ste že poskusile kombinacijo kratke puhovke z elegantnim krilom? Naravnost čudovito. Avantgardni, punčkasti, tomboy ali športni izgled…puhovka doda stajlingu piko na i.

Puhovke1

Popolnoma funkcionalno in stajliš oblačilo.
Zamenjajte vedno elegantno črno barvo z živahnimi in barvitimi puhovkami. Seveda je črna najbolj univerzalna in se dobro vključi v vsak videz, vendar boste prav tako dobro, če ne še bolje izgledale v puhovki vaše najljubše barve in v barvi, ki bo pristajala vaši polti in barvi las. Za najboljši izgled in da se izognemo pre napihnjenemu izgledu se izogibajte preveč polnjenim puhovkam in vodoravnim šivom. Raje se odločite za cik-cak ali diagonalno prešivanje.

Puhovke2

Pazite tudi na proporce! Najboljši par so seveda ozke hlače ali krilo in puhovka. Vendar pazite, da ne bo preveč napihnjeno, saj kaj hitro lahko dosežete izgled Michelinovega možička. Prav tako pa je izjemno pomembna dolžina kroja, ki lahko zelo nadgradi vašo postavo ali pa ji nasprotuje. Najbolj univerzalna dolžina, ki pristaja večini postav je do sredine stegen. Ker pa so ponovno popularne dolge puhovke, jih moram še posebno izpostaviti. Res, da so totalno trendi in kul ampak dejansko pristajajo le nekaj srečnicam. To so predvsem ženske z višjo postavo.

S pasom poudarite svojo ženstveno obliko telesa, če pas ni prišit dodajte svojega. Poigrajte se s kontrastnimi barvami, cvetličnimi potiski ali živalskimi vzorci. Ti vnesejo vedrino in živahnost v vaš izgled.

Puhovke3

Nina Vidmar, modna svetovalka in stilistka,
www.ninavidmar.com, www.ninavidmarblog.com

Leave a Reply