Goran Dragić kandidat za tekmo zvezd v košarkarski ligi NBA

Le še dober mesec dni nas loči od najbolj pričakovanega dogodka sezone v severnoameriški profesionalni košarkarski ligi NBA, t.i. All Star konca tedna. Se lahko prvič med smetano največjih zvezd pojavi tudi Slovenec?

Na to vprašanje lahko morda odgovori trenutno najboljši posameznik slovenske košarke in član Phoenix Sunsov Goran Dragić, a bo za to potreboval tudi nekaj pomoči košarkarskih privržencev.

(foto: http://goginaallstar.si/)
(foto: http://goginaallstar.si/)

Priljubljeni Gogi, kot ga kličejo najbližji in prijatelji, letos onstran “velike luže” ob 48,7-odstotnem metu iz igre (za dve in tri točke) s povprečjem 18,9 točke na tekmo še posebej blesti in tako zasluženo zaseda izjemno 28. mesto na lestvici najboljših posameznikov v ligi NBA. Omenjene številke mu vsekakor gredo na roko, toda vprašanje je ali bo to tudi dovolj, da ga bo izbral trener Zahoda (zaenkrat še neznan) oziroma ga bodo med preostalo peterico srečnežev izbrali navijači?

Tu lahko na “sceno” stopite tudi vi – slovenski košarkarski privrženci in Goranovi ljubitelji lahko 27-letnemu Ljubljančanu namreč pomagate tako, da s klikom na povezavo, na kateri so razložena pravila glasovanja, oddate svoj glas.

Stopimo skupaj in Gogiju, ki si to s svojim talentom in trdim delom vsekakor več kot zasluži, omogočimo, da bo kot prvi Slovenec dobil priložnost zaigrati med največjimi košarkarskimi zvezdami sveta.

Uroš Kotnik

Leave a Reply