Hollywoodski zvezdnici podprli slovenski BellaBeat

Da je slovenski startup projekt Bellabeat zares nekaj posebnega, priča dejstvo, da Jessica Alba vanj vložila lepo mero sredstev, znana hollywoodska igralka Mila Kunis pa ga je celo uporabljala v času nosečnosti.

Pri BellaBeatu gre za zmagovalno programsko rešitev za nosečnice, ki omogoča poglobljeno spremljajo razvoj svojega še nerojenega otroka. Z njo sta Slovenka Urška Sršen in Hrvat Sandro Mur v preteklem letu uspela prepričati številna ugledna podjetja kova SVAngel, CrunchFund, Nicolas Berggruen, Paul Buchheit, Justin Kan, Michael Seibel, Universal Music Group, Cherubic Ventures, Promus Ventures, Yi Pin NG, Boon Hwee Koh in Adrian Aoun.

Zdaj pa se je slovenski nosečniški trend kot vse kaže razširil tudi med hollywoodske zvezdnice. Jessica Alba je vanj namreč položila svoje podjetniške upe, Mila Kunis pa ga je med nosečnostjo tudi preizkusila.

Slednja pravi, da ji je napravo podaril zaročenec in zaljubljenec v tehnologijo Ashton Kutcher. Na začetku je bila nekoliko prestrašena, saj v zgodnejših mesecih nosečnosti ni našla dojenčkovega utripa srca, a ji je kasneje pripomoček še kako dobro služil.

“Mila je med nosečnostjo uporabljala še starejši model monitorja, zdaj pa smo na podlagi 35.000 prodanih naprav in pridobljenih informacij razvili novejši model, imenovan Shell, ki prek uporabniške izkušnje nosečnici pomaga najti srčni utrip, saj jo pelje skozi aplikacijo. Pokaže ji, kako naj premika monitor, medtem ko je pri prejšnjem modelu to morala početi sama,” je za netokracijo.si povedal Sandro Mur, eden od ustanoviteljev BellaBeata.

Uroš Kotnik

Leave a Reply