Izberite kopalke za svojo postavo

Če se odpravljate na dopust v enega izmed obmorskih krajev, boste v kopalkah verjetno preživele večji del dneva. Zato je zelo pomembno, da pri nakupu kopalk upoštevate aktivnosti, ki jih boste na plaži počele. Kupite si udobne kopalke, ki se prilegajo vaši postavi. Za vas imamo nekaj nasvetov.

Kopalke za veliko zadnjico

Če želite svojo zadnjico optično zmanjšati, izberite dvodelne kopalke z opazno ozkim bočnim delom. Lahko pa si kupite kopalke s potiskanim zgornjim delom in spodnjim delom umirjenih barv. Tako boste pozornost preusmerile na zgornji del telesa.

tankini
Če ste močnejše postave, oblecite “tankini”, ki bo optično zmanjšal zgornji del telesa

Kopalke za majhne prsi

Ženskam z majhnimi prsmi zelo lepo pristajajo kopalke brez naramnic, torej tiste v obliki širokega traku, ki se na hrbtu zavežejo ali zapnejo. Zgornji del kopalk naj bo podložen, saj to oprsje vizualno poveča. Lahko pa izberete tudi trikotni bikini ali pa prsi poudarite z živahnimi barvami.

Kopalke za močnejšo postavo

Tudi če imate močnejšo postavo, lahko izberete dvodelne kopalke. Oblecite “tankini”, to so kopalke, pri katerih je zgornji del oblikovan kot majica in ga lahko raztegnete prek trebuha. Izberete lahko tudi kopalke z globokim dekoltejem v obliki črke V. Izogibajte se vzorcem in raje izberite umirjene in temnejše barve.

Kopalke za visoko in suho postavo

Vaše obline lahko poudarite s kopalkami, pri katerih je spodnji del oblikovan v boksarice ali pa ima volančke. Oblečete lahko tudi kopalke s horizontalnimi črtami.

Kopalke za velike prsi

Če imate velike prsi vam zagotovo pristajajo kakršnekoli kopalke. Ne smete pa pozabiti na zadostno oporo, zato izberite take s kostjo in oblikovanimi košaricami, ki držijo velike prsi na mestu.

Lučka Bajs
Foto: hapari.com, newyork.cbslocal.com

*****************************************************************************************************

Bi radi vedeli, katero je vaše DJOTIŠ* nebesno znamenje? Vpišite svoje podatke tukaj in prejeli boste brezplačen odgovor.
Djotiš je vedska astrologija in psihologija, ki s svojim orodjem, znanjem in vedenjem usmerja človeka k srečnemu življenju. Sezite do zvezd :)!

Leave a Reply