To jesen se lahko oblečete v pletenine od glave do pet

Leto je ponovno naokoli in čas je za tople, mehke ter ekstremno udobne pletenine. In kdo pravi, da udobno ne more biti tudi modno? Sama nadvse obožujem čudovito mehke pletenine, v katere se rada zavijam vse mrzle dni! Letos so v modi masivne pletenine, ki jim je podrejen celoten stajling. Ni lepšega kot kljubovati mrazu v udobnem puloverju!

Prav tako pa ni nič novega plastenje pletenin, ki je izjemno moderno. Če se boste odločile za ta način izpopolnjevanja vašega osebnega izgleda, naj bo vaša srečna in modna številka 3. Pletenine so postale bolj komplicirane kot so bile nekoč, z več detajli in 3D strukturami. Torej, za najbolj stajliš videz plastite po tri pletene kose. Oblecite si brezrokavnik ali lahek pleten top in lahko jopo, čez njo pa si oblecite pleten suknjič ali jakno.

17_1 PletenineZa dovršen videz morate paziti, da se nikjer ne pojavijo kakšne izbokline. Te bi pokvarile celoten izgled, zato priporočam, da za spodnjo plast oblečete oblačilo, ki se prilega vašemu telesu. Bistveno pri tem izgledu je, da zgledate razkošno Ni dovolj, da vam je toplo, počutiti se morate tudi udobno, ženstveno, skratka fantastično in luksuzno (pa to mislim vedno in povsod).

17_2 Pletenine
Letošnjo jesen in zimo so pletenine postale pravi statement kosi, od izjemnih tridimenzionalnih, skorajda že skulpturiranih, do udobnih oversized pletenin. Sedaj si lahko prav vsaka modna navdušenka izbere moderen kos po lastnem okusu.

17_3 Pletenine

Zakaj pa celo ne bi oblekle pulover od vašega dragega?? Možnosti je ogromno, od puloverjev izjemnih barvnih kombinacij do bolj enostavnih enobarvnih s čudovitimi strukturami in detajli. Prav toliko je tudi možnosti za kombiniranje oblačil med seboj. Ne bojte se mešanja različnih kosov pletenin med seboj. Preizkusite tudi prihajajoč, izjemno moderen način, nošnje pletenin od glave do pet. Oblecite pleteno krilo ali hlače in pulover za piko na i pa izberite usnjeno jakno ali fino pleteno jopo.

Nina Vidmar, modna svetovalka in stilistka,
www.ninavidmar.com, www.ninavidmarblog.com

Leave a Reply