To jesen se zabavajte z Sweatshirt obleko

Udobje, več udobja in SWEATSHIRT! Moda se zadnja leta obrača v prid udobja željnim dekletom, ki pa še vedno nočejo zgubiti videza popolne urejenosti ali profesionalnega izgleda. Tako je, trenirkasti materiali, v katere smo se nekdaj zavijale le doma med vikendom, lahko sedaj oblečemo kadarkoli! In še zdaleč niso primerni samo za hlače in zgornje dele, ampak izgledajo čudovito tudi kot obleke, ki so lahko tudi resnično zabavne.

15_1 sweatshirt
Sproščen in izjemno ženstven videz swearshirt oblek je prevzel tudi visoko modo. Styling s sweatshirt obleko v ospredju izgleda popolnoma enostaven in je hkrati poosebljena eleganca. Kombinirate ga lahko kakor želite, od športnega in deškega tom boy videza, do bolj cute in dekliškega videza, ali pa za videz kot, da ste ravnokar stopile z modne brvi z visoko modo in ste vedno elegantne. Ker so vsestranski in čudovitih dizajnov, s potiskom ali brez, imate resnično veliko možnosti, da ustvarite vam prilagojen šik videz. To vašo najmehkejšo in udobno obleko lahko oblečete prav v vsakem vremenu in letnem času.

15_2 sweatshirt
Če niste prepričane, kako osvojiti in ta trend nositi, imam nekaj preprostih napotkov za vas. Preizkušajte različne stile in videze, vpeljite vaš osebni stil in modne dodatke za maksimalen učinek. Če imate raje bolj preproste in čiste linije, izberite obleko brez potiska, vendar s posebnim krojem in različno postavljenimi šivi. Zraven pa vpeljite različne pasove po vašem okusu. Usnjeni gležnjarji ali pa poletni sandali bodo dodali piko na i. Le z eno sweatshirt obleko lahko z različnimi dodatki, plastenjem in različno obutvijo znova in znova spreminjate vaš končni izgled. Oblecite obleko čez belo srajco ali daljšo obleko, mešajte materiale in se poigravajte s teksturami.

15_3 sweatshirt
Swetshirt obleka se čudovito kombinira z mogočnimi ogrlicami in tudi drugimi bolj drznimi dodatki. Tiste bolj drzne pa zraven obleke s čudovitim potiskom ali bolj posebnim dizajnom, obujte svoje najljubše salonarje, dodajte tanek zlat pas ali statement nakit, ki bo vaš izgled spravil na popolnoma novo raven. Prepričana sem, da vas bodo te obleke povsem osvojile in navdušile s svojo raznolikostjo, zato le pogumno!

Nina Vidmar, modna svetovalka in stilistka,
www.ninavidmar.com, www.ninavidmarblog.com

Leave a Reply