Jesenski odklop – Sicilija

»Odklop« program je namenjen vsem, ki bi se radi naučili živeti bolj sproščeno in umirjeno življenje, hkrati pa spoznali največji otok Sredozemlja. Program bo trajal od 28.9. do 4.10.2015:

Prvi dan: Bližnje letališče – Sicilija (letalo)
Vožnja do bližnjega letališča (Benetke, Trst) in polet proti Siciliji. Po pristanku sledi prevoz do Castellammare del Golfo in nastanitev v hotelu. V skladu s časom poleta si v večernih urah privoščimo sproščeno energijsko vadbo qigong, ki nas pocrklja po našem poletu…

Zingaro Natural Reserve, Sicily

Vmesni dnevi: Sicilija – Castellammare del Golfo (nastanitev v prijetnem hotelu 3*, nočitev z zajtrkom)
Vsakodnevni qigong in čas, ki ga namenimo sebi na čudoviti lokaciji ob morju. Aktivnosti se po želji lahko tudi izpusti.
Vsako jutro pričnemo z energijsko vadbo qigong, ki bo predvidoma trajala od 8:00 – 10:00.
Po energijskem zajtrku, sledi še obogaten zajtrk za telo.
Čez dan imamo čas za kopanje na bližnji plaži, sprehode v naravi, kolesarjenje, raziskovanje okoliških znamenitosti, izlet z ladjico, počitek in sprostitev na terasi ob hotelskem bazenu, …
Večerni program bo trajal predvidoma od 18:00 do 20:00. Spoznavali bomo različne pristope za obvladovanje stresa v vsakodnevnem življenju. Program bo praktično naravnan (zaželena so tudi vprašanja s konkretnimi primeri). Sledilo bo še večerno sproščanje za umirjen zaključek dneva.
Čas za večerjo bo na voljo predvidoma po osmi uri zvečer. Po želji se lahko odločite za večerjo v hotelu (odločitev ob prijavi) ali pa se odločite za katero od restavracij v Castellammare del Golfo (slab kilometer stran).

Zadnji dan: Sicilija – Slovenija (letalo)
Poslovimo se od čudovite Sicilije in se odpeljemo proti letališču, od koder poletimo proti enemu izmed bližnjih letališč (Benetke, Trst). Sledi še prevoz proti Sloveniji.
Program soorganizirata bizinaizi in turistična agencija TJAvanture.
Več informacij >>> 

Leave a Reply