Kako nositi kratek top?

Kratki topi so letošnjo sezono res izjemno popularni! Njihova pozitivna lastnost je, da so primerni za večino ženskih postav. Vseeno pa obstaja nekaj pravil, ki sejih morate držati.

Vedno pazite, da izberete pravilno dolžino topa za vaš tip postave, saj je to ključ do dobrega videza. Če vas skrbi razkazovanje vašega trebuščka, naj top ne bo prekratek. Sega naj do pasu hlač ali krila ali malo nad njem tako, da pokažete ravno prav kože za seksi videz. Za tiste, ki se udobno počutite tudi, ko pokažete malo več kože, pa so zelo primerni krajši topi, nad popkom.

Kombinirajte odštekane tope z vašimi najljubšimi poletnimi spodnjimi deli. Pazite, da ne razkrijete preveč trebuščka, saj se lahko povsem šik in ženstven videz spremeni v cenen in preveč razgaljen izgled. Kombinirate jih lahko z blazerjem ali lahko jakno. Zelo sofisticirano pa boste izgledale, če si čez top oblečete prozorno srajčko, ki doda iluzijo gole kože.

4_1 TopFantastično boste videti v retro stilu, saj trenutni trend izhaja prav iz 40ih in 50ih let prejšnjega stoletja ter pin-up obdobja. Za vsak trend, ki zahteva razkazovanje, pa je uravnoteženost stajlinga zelo pomembna. Za kul in sofisticiran videz izberite raje kratek top, spodnji del pa naj bo oblačilo, ki je bolj zaprto. Na primer kombinacija z maksi krilom in kratkim topom deluje zelo dobro. Poosebite videz z lastnim slogom oblačenja, saj dokler vam bo udobno, se boste tudi počutile dobro. Prav tako, pa se boste počutile samozavestne in to bodo opazili tudi vsi ostali okoli vas!

4_2 Top_

Nina Vidmar, modna svetovalka in stilistka,
www.ninavidmar.com, www.ninavidmarblog.com.

Leave a Reply