Kako sem čez noč postala milijonarka?

Moje enomesecno potovanje na Baliju se pocasi bliza koncu in kot lahko opazite, nimam sumnikov, ker vam pisem iz indonezijskega racunalnika, kajti na mojem notebooku, ki sem ga prinesla s sabo, polovica tipk kar naenkrat ne dela vec – kar je bil, seveda, znak zame: “Tina, nisi prisla delat na Bali!” 🙂

Milijonarka 1

Ker pa po enem mesecu ne zdrzim vec, da ne bi z vami delila te precudovite energije, ki sem je delezna tukaj, sem si racunalnik enostavno morala izposoditi 🙂 Trenutno se nahajam v najlepsem koticku na svetu, ki mu pravim kar Raj na Zemlji – to je Anand Ashram, 3 km iz spiritualnega mesteca Ubud, kjer se je zgodila tudi zgodba, opisana v knjigi Jej, ljubi, moli.

Sporocilo, naj grem na Bali, sem “dobila” ze pol leta nazaj, ko sem se v Gvatemali povezovala s kakavom in vulkani. Zakaj naj bi sla ravno na Bali, nisem imela pojma. Samo poslusala sem… in sla. Ko sem pristala na letaliscu Denpasar in me je taksist pobral, sem ga vprasala, koliko ljudi dejansko zivi v tem ashramu. Pricakovala sem odgovor nekje med 20-30. Odgovoril mi je, da tukaj trenutno zivi 5 ljudi. “OMG, v kaj sem se spet spravila! In cel mesec bom tukaj!” mi je sla misel cez mozgane, ampak sem samo spustila dvome in si rekla, kar bo, pa bo. Zdej sem tako ali tako tu.

Milijonarka 2

“Ananda” (ime, ki ga nosi ashram) v sanskritu pomeni “Bliss” ali prevedeno blazenost, notranja globoka radost. Zato sem se tudi odlocila preziveti 1 mesec v tem ashramu, kajti guruji Anand Krishna, ustanovitelj vec ashramov in vecletni pomocnik Sai Babe, nas uci, da je blazenost nasa rojstna pravica in nic manj, kot usoda in poslanstvo. Pa sem si rekla: “Ok, slisi se super in ce bom dozivela vsaj koscek tega, kar on uci, sem zmagala.”

In na moje veliko presenecenje, ne samo enkrat, ampak veckrat sem dosegla to stanje skozi meditacije in to stanje globoke notranje radosti se sedaj ze samodejno preliva v moje aktivnosti in v moj vsakdanjik. Kaksen obcutek! In kaksna svoboda! Tega se enostavno ne da opisati z besedami. Dodatno presenecenje pa je bilo to, da guruji Anand Krishna dejansko zivi v tocno tem ashramu, torej imam to cast, da sem skoraj dnevno lahko z njim v stiku.

Niso pa samo prebivalci ashrama popolnoma spremenili moje zivljenje in s tem mojo notranjo vibracijo, tudi jaz sem jim lahko v zameno in zahvalo odprla oci s svojim znanjem… 🙂 3 dni po mojem prihodu mi je Ray, eden od prebivalcev, omenil, da pocasi sestavlja mailing listo in da bodo priceli posiljati tedenske nasvete in novicke svojim strankam. In kar naenkrat iz mojih ust prileti: “Jaz vam lahko pomagam, svoje stranke ucim tudi online marketing!” In zgodil se je cudez! Koncno sem videla, ZAKAJ sem bila poslana ravno na Bali in v tocno ta ashram. Nakljucij ni! Ray mi je povedal, da so se nekaj dni pred mojim prihodom odlocili, da morajo s svojo modrostjo in tehnikami doseganja radosti in miru doseci cim vec ljudi, vendar pa ne obvladajo online marketinga. In evo, cez nekaj dni pride Tina Puncer iz Slovenije, ki ima za njih popolni program! Halooo?? 🙂 Hvala Vesolje za orkestracijo teh dogodkov! Za njih sem, torej, pripravila 2-dnevno delavnico v tem Raju na Zemlji, da bodo lahko se sirse razsirili svoje modrosti in pomoc. (Na fotografiji po delavnici.)

Milijonarka 3

In kako sem cez noc postala milijonarka? Jah, na Baliju sem kupila indonezijske rupije! Sedaj dinarcke stejem v milijonih 🙂 Enostavno, kaj? Postala pa sem tudi “notranja” milijonarka – bogastvo izkusenj in obcutkov, ki jih bom prinesla s sabo domov, je neprecenljivo. Notranje obilje, ki se pretaka po mojih zilah, gre z mano domov, da ga bom lahko naprej delila z vami. Kot pravi guruji: “Be joyful and share your joy with others. Sharing your blessings with others is living blessendess.”, kar v prevodu pomeni “Bodite radostni in delite svojo radost z drugimi; ko delite svoje blagoslove z drugimi, zivite blagoslovljeno.” Kar z drugimi besedami tudi pomeni, da naredimo vse, kar je v nasi moci, da bodo nasa zivljenja izpolnjena in srecna, da lahko naprej pomagamo ostalim doseci to isto – notranji mir, izpolnjenost, blazenost ali Anando.

Izdam vam pa se eno skrivnost! 🙂 Ker je ta kraj tako popoln in transformacijski, sem se odlocila, da morate tudi vi doziveti taksno globoko notranjo transformacijo, zato bom konec septembra 2015 organizirala 11-dnevno duhovno potovanje na misticni Bali, kjer bo program bogato obarvan z Balijskimi rituali, meditacijami v ashramu, zdravljenjem s sloni in soulworkom ter se in se. Aahhhh… to bo BOZANSKO! 🙂 Da ne zamudite prijav, mi pišite za vsebinski program potovanja na info@soulwork.si ali oddajte svoj email na www.loving-wisdom.com, da boste obveščeni preko e-novičk.

Upam, da vam je moje srcno sporocilo z Balija polepsalo danasnji dan in vas inspiriralo ter vam dalo moci za lastno transformacijo in proces, v katerem ste. Zapomnite si, radost je naravno stanje cloveka!

Vec mojih slikic pa si poglejte na Facebooku TUKAJ in me dodajte za prijateljico, ce se nismo!

Tina Puncer, soulwork terapevtka
Reality Shifter

Za osebna vprašanja in individualno svetovanje je Tina Puncer dosegljiva na info@soulwork.si. Tinino energetsko zelo močno e-knjigo Prva (čustvena) pomoč lahko naročite TUKAJ.
Spletna stran: www.loving-wisdom.com

 

Leave a Reply