Kakšno bo vaše leto 2017?

Velika večina ljudi želi vedeti, kaj jih čaka v prihodnosti. Še posebej izrazita so ta razmišljanja ob prelomu leta. Če pogledamo v zvezde, kot to počne vedska astrologija Djotiš, bo v letu 2017 nekaj pomembnih sprememb.

Že ob koncu januarja bo pomemben premik Saturna, ko se bo v letu 2017 premikal še v juniju in ob koncu oktobra. Sredi septembra nas čaka hkratna sprememba položaja Jupitra ter severnega in južnega vozla. Planeti, ki so bližje soncu, pa se premikajo bolj pogosto. Torej, čaka nas precej prelomnic, za vsako djotiš osebno znamenje na drugem področju (če bi radi vedeli, katero je vaše osebno znamenje, preverite tukaj).
Vendar … Življenjske prelomnice se ne ravnajo po koledarskem letu. Po poti vsakega od nas, se razvrščajo glede na to, kdaj smo se rodili. Djotiš, za razliko od zahodne astrologije, natančno predvidi vse velike prelomnice, ki trajajo med 6 in 19 let, in vse manjše prelomnice, ki se bolj pogosto menjajo. Vsako obdobje nosi s sabo svojo vibracijo. To pomeni, da smo prežeti z energijo enega izmed planetov, ki pooseblja naš princip delovanja. Včasih nam je ta energija pisana na kožo, drugič nam predstavlja izzive. In, fino je vedeti, zakaj in kakšne so te ovire, saj se tako z njimi mnogo lažje spoprimemo.

Ne pozabite. Vsak je sam režiser svojega filma. Če igrate v zabavnem, romantičnem, duhovitem ali pa napetem, dramatičnem, akcijskem … izbrali ste si ga sami. Ko vam tak več ne bo všeč, ga lahko spremenite.

2017

Leave a Reply