Ko aplikacija bere naše izletniške želje

Če ste tudi vi eni izmed tistih, ki se pogosto sprašujejo, kam na izlet, si pomagajte z aplikacijo e-Turist in si zagotovite enostavno zadovoljitev izletniških želja za območje Slovenske Istre in Srca Slovenije.

Aplikacija deluje tako, da vanjo vnesemo svoje želje, čas, ki ga imamo na voljo, in podatek, ali se na pot želimo odpraviti peš ali z avtomobilom. Sistem nato na podlagi naših predlogov predstavi izbor najbolj primernih destinacij.

Aplikacija e-Turist vam nudi popolno izbiro destinacije po slovenski Istri in Srcu Slovenije. (foto: mholidays.si)
Aplikacija e-Turist vam nudi popolno izbiro destinacij po Slovenski Istri in Srcu Slovenije. (foto: mholidays.si)

Nadalje nas novost s pomočjo GPS-navigacije vodi z ene točke do druge – če nas denimo zanima rekreacija, bo aplikacija v bližnji okolici predlagala možnosti za športne aktivnosti. Veliko prednost predstavlja tudi časovna prilagojenost, saj lahko zanimive dogodke iz sveta zabave, turizma, naravne in kulturne dediščine spremljamo do več dni, pripomoček pa nam bo pri tem dogodke poljubno razporedil po posameznih dneh.

Brezplačna aplikacija (za operacijske sisteme Android, BlackBerry, Microsoft Windows Phone in iOS) je namenjena tako domačim kot tujim uporabnikom, saj je dostopna tudi v angleški različici.

Vročo ponudbo Slovenske Istre in Srca Slovenije lahko preverite na njihovi spletni strani.

Uroš Kotnik

Leave a Reply