Limeta namesto dezodoranta

V vročih poletnih dneh marsikomu potenje predstavlja eno največjih preglavic, ki pa se jo da odpraviti na številne načine. Če niste pristaši uporabe različnih dezodorantov oziroma so se ti v preteklosti v vašem primeru izkazali za neučinkovite, lahko poskusite tudi z uporabo limete.

Lepotna vlogerka Farah Dukai je razkrila še en nor lepotni trik. Sama ima namreč zaradi pikantne hrane, ki se ji nikoli ne more upreti, pogosto težave s potenjem. Namesto, da bi posegla po kozmetičnih izdelkih, je rešitev poiskala v domači shrambi in uporabila limeto. Rezultati so jo navdušili, zato se je Farah odločila, da lepotni trik deli tudi s svojimi sledillci na YouTubu in Instagram.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Postopek je zelo enostaven – limeto ožemite in njen sok vtrite pod pazduho takoj po tuširanju. Počakajte, da se koža popolnoma osuši, nato se oblecite in nadaljujete s svojimi dnevnimi opravki. Farah opozarja, da tega nikar ne naredite takoj po depilaciji, saj vas bo koža pekla, ter svetuje, da se po uporabi limete izogibate sončenju tega predela.  Sicer pa vas limeta ne bo rešila le potenja, poskrbela bo tudi za lep vonj pod vašimi pazduhami.

Sonja Kolarič

Leave a Reply