Mitja Okorn bo snemal v Hollywoodu

Slovenski režiser bo moči v filmu Life In a Year združil z igralcema Jadenom Smithom in Caro Delevigne. Scenarij je napisal Will Matthews, produkcija pa se bo začela že spomladi v Torontu.

“To ne bi bilo mogoče brez ljudi, ki so mi dali to priložnost; moja neverjetna ekipa, moji prijatelji in družina, ki mi vsak dan pomagajo, da lahko živim svoje sanje. Hvala in upam, da boste ponosni name. Naprej!“ pa je na svojem Facebook profilu zapisal najbolj prepoznaven slovenski režiser Mitja Okorn, ki je občinstvo nazadnje nasmejal s komedijo Planet samskih.

Zgodba filma govori o dekletu, ki ima pred seboj le eno leto življenja, zato ji njen 17-letni fant poskuša v tem letu pokazati vse, kar bi sicer skupaj doživela skozi leta.

Caro bomo sicer lahko letos videli v filmu Valerian And The City Of A Thousand Planets, ki ga je režiral Luc Besson, igrala pa je tudi v Tulip Fever in Ferer Heart z Alexandrom Skarsgardom.

Jadena pa je nazadnje na velikem platnu nastopil leta 2013 v filmu After Earth, v katerem je igral s svojim očetom Willom Smithom.

Uroš Kotnik
Foto: slovenskenovice.si, mladina.si

Leave a Reply