Modne nogavičke, da vas ne bo zeblo

V hladnejšem vremenu smo velikokrat brez ideje kako se napraviti, še posebno, če želimo obleči obleko ali krilo. Morda ste tudi ve med tistimi, ki želite, da je vaš izgled moden in šik, vendar svoje krilo pospravite nazaj v omaro. V želji, da vas ne zebe, se hitro ujamete v dolgočasno rutino nošenja kavbojk in spet kavbojk ter pajkic.

Za tiste, ki vztrajate pri krilih in oblekah, pa ste se naveličale nositi klasične enobarvne nogavice, imam odlično novico! Izberite modne nogavice, v katerih nikoli ne boste izgledale dolgočasno. Oblečete jih lahko h krilu, obleki ali kratkim hlačam, saj so pravi modni dodatek: Lahko bi rekla, da so nakit, ki krasi vaše noge.

Put some sparkle on!
Bleščice na nogavičkah so popolna popestritev vašega vsakdanjega videza. Lepo se vključijo v katerikoli videz, od službenega, ko naj bodo blešice zelo diskretne, do party outfita, ki vam omogoča več svobode.

32_nogavicke1
Črte so IN
Izjemno elegantne in sexy nogavice s črtami si ponovno utirajo pot v svet mode. Obožuje jih prav vsaka ženska, saj ustvarijo izgled vitkih in elegantnih nog. Nikar ne skrbite, da boste izgledale staromodno! Take nogavičke so vedno moderne in izjemno šik. In nikoli ne boste izgledale dolgočasno.

32

Zabavni motivi in vzorci
Če pa želite biti še malo bolj zanimive in imate rade barvita oblačila, netke, nenavadne vzorce ali ljubke srčke, so na izbiro različni motivi in vzorci, ki jih boste v trenutku vzljubile. Stilirajte jih z zanimivimi in barvitimi oblačili in ustvarite nepozabne stajlinge.
32_nogavicke3Nina Vidmar, modna svetovalka in stilistka,
www.ninavidmar.com, www.ninavidmarblog.com

Leave a Reply