Modne v supergah!

Superge že dolgo niso več samo za v telovadnico, temveč so izjemen modni dodatek, ki lahko lepo popestri prav vsak videz. Glavno vodilo za najboljši izgled naj bo: Ne dajajte videza kakor, da se odpravljate v telovadnico! 

Čeprav imamo ženske rade čevlje z ultra visoko peto in platformami, pa imamo tudi pri supergah šibko točko. 6_1 supergeFantastično lahko izgledajo prav z vsakim outfitom. Na voljo so v katerikoli barvi in z različnimi potiski, pa tudi s kovinskimi dodatki in z bleščicami, da resnično zadovoljijo prav vsak okus in način življenja. Dodaten plus superg je, da so zelo udobne!

Za kreativen vendar sofisticiran videz kombinirajte superge in krilo do kolen, zgoraj pa oblecite tanek pulover ali majico z dolgimi rokavi in jih potisnite proti komolcu, da jih skrajšate. Zelo preprosta vendar odlična kombinacija!

6_2 supergeČasi, ko superg ni bilo primerno obuti v kombinaciji z oblekami so mimo. Če želite bolj dekliški videz se odločite za preprosto oblikovane superge, različnih barv, ki se enostavno kombinirajo s čipkasto ali rožasto obleko. Ne pozabite skriti nogavic ali pa jih sploh ne obujte, da ne bodo pokvarile celotnega videza.

Najboljše pri supergah je, da se prilagodijo vsakemu videzu. Ni vam potrebno nositi točno določenih čevljev, da izgledate šik, pa naj bo to kombinacija z usnjenim suknjičem ali bolj elegantno srajčko in krilom.
Več kot očitno je torej, da so superge ustvarjene za kombiniranje s kavbojkami, ne glede na videz in kroj. Na prvem mestu je še vedno udobje. Tako boste tudi najlažje ohranjale vaš stajling dan za dnem.

6_3 superge
Superge, so načeloma primerne za vsako postavo. Vendar, vseeno obstajajo določena pravila, ki izboljšajo vaš videz in celotni izgled. Za manjše postave so najboljši modeli, ki segajo do gležnjev. Za vse ostale pa je splošno pravilo: Nekaj kar ni pretežko in ne prelahko, je dobro ravnotežje.

Nina Vidmar, modna svetovalka in stilistka,
www.ninavidmar.com, www.ninavidmarblog.com.

Leave a Reply