Modni trend – monokromatičen videz

Monokromatičen videz je izjemno moden že nekaj let, saj vztrajno sledi novim modnim smernicam. In kaj sploh pomeni monokromatičen stajling? Monokromatična barvna shema vključuje številne odtenke in nianse enake barve, oziroma, barvne skupine. Na primer: kamelja, bež in rjava. Siva, temno siva in svetlo siva, itd.

40_monokromaticen stajling1

Monokromatičen videz lahko dosežete, če izbirate oblačila z istimi barvnimi odtenki, na primer roza na roza barvo. Preden jih boste dokončno izbrale, pa morate poskrbeti, da se res vse ujema. Kadar želite doseči enobarven izgled od glave do pet, morajo biti namreč odtenki vseh kosov kar se da enaki. Monokromatični stajlingi lepo poudarijo silhueto in jo zožajo. V takih oblačilih boste videti višji in vitkejši. Enobarvni stajlingi so vedno super šik in precej enostavni za kombinirat.

40_monokromaticen stajling2Videz zaokrožite in popestrite z zanimivimi in barvitimi modnimi dodatki
Nakit in modni dodatki se lahko barvno razlikujejo od vašega videza, vendar vseeno pazite, da se barve ne tepejo med seboj. Če imate rade velik in drzen nakit, si ga le pogumno nadenite! Lepo se bo podal k modnem monokromatičnem izgledu. Tega lahko popestrite tudi s potiskanimi modnimi dodatki. Nadenite si na primer šal, ki pritegne pogled na zgornji del telesa.

Preizkusite resnično zanimiv monokromatičen videz in se poigrajte z živahnimi barvami. Morda vam celo postane všeč!

Nina Vidmar, modna svetovalka in stilistka,
www.ninavidmar.com, www.ninavidmarblog.com

Leave a Reply