Modno v jesen s puli ovratnikom

Že nekaj sezon je bila pozornost uprta v puli ovratnike, v prihajajoči jeseni pa bodo v popolnosti zavladali, saj so mehki, udobni in topli! Nekateri se s tem ne strinjajo, saj menijo da jih stiskajo okoli vratu ter da so pusti in staromodni. Vendar so to klasično oblačilo z veliko eleganco nosile številne modne ikone, kot so Audrey Hepburn, Sharon Stone, Marlyn Monroe in mnoge druge. Pulover s puli ovratnikom je osnova vsake ženske garderobe, saj je s tradicionalnim videzom vedno v modi.

14_1 puli
Velikokrat nas taki puloverji spomnijo na šolske dni, ko so jih nosili naši učitelji ali knjižničarka, vendar smo jih kljub temu vzljubili, saj so izredno udobni . Pri puliju je pomembna prava velikost, saj nikomur ni všeč, da jih oblačila utesnjujejo in stiskajo še posebno pa ne okoli vratu. Puli puloverje vedno pomerite preden ga kupite. Velikokrat se nam mudi in zanemarimo pomerjanje oblačil. Izberemo in nato odhitimo do blagajne, doma pa naletimo na težave, če nas oblačilo stiska. Puli pulover prave velikosti je priročen in udoben kos oblačila. Idealen je za ustvarjanje plastenja, ki modernizira celoten izgled.

14_2 puli

Kako nositi puli pulover na najbolj moden način?
Če dodajate več kot dveh plasti, lahko z različnimi proporci in dolžinami dosežete razgiban videz. Oblecite pulover s puli ovratnikom čez daljšo majico in nato še kratko jakno ali pa daljšo jopico. Za končen videz pa dodajte pas čistih in enostavnih linij. Naj vas vaša domišljija popelje do nepričakovanih kombinacij.

14_3 puli

Če ste drzni in si želite novosti kombinirajte pulover s puli ovratnikom z različnimi materiali, barvami, potiski in teksturami. Od usnja do svile, potiska s pisanim cvetjem do bolj grafičnega učinka, vse je v vaših rokah in vaši domišljije.

Za služben in bolj profesionalen videz oblecite hlače s širokimi hlačnicami in visokim pasom, za piko na i pa uporabite kovinski pas in mogočno modno verižico. Pulover pa preprosto zataknite za pas.

14_4 puliPodajte svojo modno izjavo z novimi pametnimi in modnimi puloverji s puli ovratnikom.

Nina Vidmar, modna svetovalka in stilistka,
www.ninavidmar.com, www.ninavidmarblog.com

foto: www.fashionizers.com, www.galleriadallas.com, fashionbombdaily.com

Leave a Reply