Mogočna rdeča!

Oblačila in modni dodatki v rdeči barvi so skoraj nujni v vaši garderobi, saj so čudovita popestritev jesenskega videza. Morda niste vedele, da se dodatki v rdeči barvi izjemno dobro kombinirajo z oblačili. Prav tako rdeča barva lepo poudari vsako barvo polti in ji doda poseben sijaj. Pri nošenju rdeče barve pa sta izredno pomembna samozavest in pravi odtenek barve za vas. Rdeča je super izbira, če želite biti v centru pozornosti! Če pa niste vajeni izstopati, pa poiščite ravnovesje z ostalimi dodatki.

20_1 Mogocna rdecaRdeča je barva, ki je zelo odvisna od vašega razpoloženja, vendar ko jo imate enkrat na sebi si boste zaželele, da bi si jo nadele še večkrat! Predvsem zato, ker se v njej počutimo močne, bolj seksi, zabavno in izjemno samozavestno.
Izberete lahko katero koli oblačilo v rdeči barvi od blazerjev, jeans hlač, puloverjev, kostimov in seveda ultimativno rdeče obleke. Na voljo so tudi številni modni dodatki v rdečih odtenkih. Kaj pa morda rdeča šminka? Božansko!

20_2 Mogocna rdeca

In kako izbrati pravo kombinacijo?
Tiste ki se prvič odločate za rdečo barvo vam priporočam, da začnete postopoma, na primer z rdečim zgornjim delom v kombinaciji z modrimi kavbojkami. Ali pa morda najprej posežete po rdečih dodatkih. Čudovita izbira je rdeč blazer v kombinaciji s skinny jeansom in supergami ali salonarji, kar vam je ljubše. Oblecite rdečo obleko vendar ne pretiravajte z naborki in volančki, kajti vsi ti dodatki se lahko hitro obrnejo proti vam in uničijo celoten izgled. Obleko kombinirajte z usnjeno moto jakno in ročno torbico. Izgledale boste drzno, seksapilno in samozavestno. Kombiniranje z drugimi barvami je čudovito in zabavno. Kaj pa rdeč hlačni kostim? Ste se kdaj vprašale kako bi izgledale v hlačnem kostimu živo rdeče barve? Čudovito! Oblecite rdečo tudi v službo in službene sestanke, navdala vas bo z energijo in oddajale boste izjemno samozavest. Za najbolj drzne pa je popolna izbira rdeč plašč.
Z rdečo preprosto ne morete zgrešiti!

20_3 Mogocna rdeca

Nina Vidmar, modna svetovalka in stilistka,
www.ninavidmar.com, www.ninavidmarblog.com

Leave a Reply