Naj se blešči!

Se že veselite prihajajočih zabav in uživanja v decembrskih nočeh s prijatelji? Bleščice so popolna dopolnitev najbolj glamuroznega meseca v letu in ni bolj primernega časa, da jih oblečete tudi vi! Tudi zato, ker so letos zopet izjemno trendi in šik. Hlače, majice, puloverji, krila, obleke in modni dodatki, vse naj se svetlika in blešči.

29_Naj se blesci1
Bleščeča oblačila nam nemudoma padejo v oči in prav tako hitro se nam začnejo porajati dvomi. Nam tako oblačilo tudi pristaja? Ali je takšen kos sploh primeren za nas in kako naj ga nosimo.

Imam odgovor za vas!
Seveda lahko nosite bleščice, izjemno izgledajo prav na vsaki postavi, saj so na voljo  oblačila različnih krojev, bleščice različnih velikosti in barvnih kombinacij. Tako se lahko prilagajajo in pristajajo različnim oblikam postave.

Ste za celoten svetlikajoč videz?
Bleščeči kompleti kril in zgornjega dela so izjemno popularni, saj ustvarijo čudovit izgled. Za piko na i uporabite bolj nevtralne in preproste modne dodatke. Kot majhna ročna ali pisemska torbica ali nevpadljivi uhani. Veliko pozornosti boste vzbudile že z bleščicami, zato pretiravanje z ostalimi dodatki res ni potrebno.

29_Naj se blesci2
Tudi, če niste za popolnoma bleščeč videz lahko izberete krilo, top ali hlače in jih nosite podnevi in zvečer na zabavi. Ustvarite videz okoli bleščečega oblačila in ga kombinirajte z nevtralnimi barvami ali z barvo bleščic. Čudovit izled boste dosegle s črno barvo, ki je elegantna in se popolno vključi z bleščečim videzom. V tem primeru imate več možnosti, če želite nositi bolj bogat nakit ali druge modne dodatke. Tistim, ki imate rade živahne in bogate barve,  svetujem pogumno poigravanje z različnimi kombinacijami. Za uravnotežen videz naj bodo ob svetlikajočem kosu druga oblačila enobarvna in brez vzorcev.

29_Naj se blesci3

Nina Vidmar, modna svetovalka in stilistka,
www.ninavidmar.com, www.ninavidmarblog.com

Leave a Reply