Namesto daril pomoč otrokom v programu Botrstvo

UniCredit Banka Slovenija družbeno odgovornost uresničujejo s prizadevanji za podporo in pomoč ranljivim skupinam in otrokom ter mladostnikom iz socialno šibkih okolij. Letos so se že osmič zapored odpovedali nakupu novoletnih daril za poslovne partnerje in sredstva namenili otrokom.

Donacijo letos prejme Zveza prijateljev mladine Moste Polje za vseslovenski projekt Botrstvo, v pomoč otrokom iz socialno šibkih družin. Mesečni prispevki so namenjeni izboljšanju kakovosti življenja otrokom in mladostnikom, ki živijo v materialni stiski in potrebujejo finančno pomoč in spodbudo. Prepričani so, da gre s podporo projekta Botrstvo, denar v prave roke.

Unicredit donacija Botrstvo

Prav tako pa so tudi letošnje leto interno srečanje sodelavcev preživeli v duhu prostovoljstva in združili moči in tako uredili okolico in eko vrt šole Elvire Vatovec v Strunjanu. K dobrim dejanjem vabijo tudi poslovne partnerje in stranke, da se jim z dejanji pridružijo in ob prihajajočih praznikih darujejo sredstva ter s tem svojim partnerjem in sebi podarijo nasmehe na obrazih otrok ali starejših, ki imajo manj od nas.

Leave a Reply