Naredite nekaj zase! Prijavite se na seminar IzaQ:S prepričanji ustvarjamo življenje

Spirala 1Kaj boste dobili z udeležbo na seminarju IzaQ
Izvedeli boste, da se življenje ne odvija naključno, ampak po določenih univerzalnih zakonih. Njihovi učinki so vam lahko ali v korist ali v škodo. Kako bo, je odvisno od vas. Da obstajajo univerzalne življenjske zakonitosti, ni nekaj novega. Manjkata pa nam vedenje, kako po njih živeti v naših vsakdanjih situacijah, in moč, da se teh principov vsakodnevno držimo.Tu vam bo seminar v veliko pomoč. Temeljne resnice o življenju vam bomo razložili na enostaven, razumljiv, argumentiran, konkreten in prizemljen način. Ko jih boste zares doumeli, vas nič več ne bo moglo potisniti v stare omejujoče miselne in vedenjske vzorce in odvrniti od sprememb, za katere ste se odločili.

Kako vam bo znanje, ki ga boste dobili na seminarju IzaQ, pomagalo v življenju?
Dalo vam bo potrebno življenjsko samozavest. Ljudje z življenjsko samozavestjo vemo, da nam zaradi notranje moči, ki nam je dana, ne more spodleteti. Tudi, če je pot malo daljša in bolj ovinkasta, kot smo pričakovali, ne bomo odstopili, ker vemo, zakaj bomo na cilj slej ko prej prišli. Po seminarju tudi vas dvomi in strahovi ne bodo več blokirali, da bi postali, kar želite biti; omejujočim prepričanjem družbe in okolice ne boste več dopustili, da bi vplivali na vas. Namesto da bi sledili življenju drugih, boste z načinom svojega življenja lahko postali njihov vzor.

Zakaj vam bo udeležba na seminarju IzaQ koristila?
Ker se boste naučili, kako se lahko takoj počutite dobro, ne glede na situacijo, v kateri ste. O vsem v življenju si ustvarjamo zgodbe, ki jim verjamemo. Postajajo prepričanja, s katerimi ustvarjamo življenje. Ali kot je rekel veliki Albert Einstein: »Realnost je natančen odraz tistega, o čemer razmišljamo. Vibracija našega mišljenja se popolnoma ujema s frekvenco naše realnosti. Drugače ne more biti. To ni filozofija, to je fizika.« Če želimo torej izboljšali našo realnost, moramo najprej izboljšati naša pričakovanja in prepričanja. Ne moremo namreč spreminjati sveta drugih, da bi se nam spremenil naš svet.

Seminar IzaQ je lahko vaš zanesljiv priročnik za življenje.
Osem srečanj v okviru seminarja IzaQ vam zagotavlja trdno oporo, ki jo boste potrebovali, ko boste novo razumevanje življenja začeli uporabljati v konkretnih življenjskih situacijah. Program seminarja IzaQ je zasnovan tako, da dobite najprej teoretično znanje o najpomembnejših zakonih življenja, na delavnicah, ki so del programa, pa praktično izkušnjo, kako lahko pridobljeno znanje uporabite za rešitev svojega konkretnega problema. Ko boste z novim razumevanjem sebe in življenja rešili svoj prvi problem, boste osvojili princip, s katerim si boste lahko pomagali v vseh situacijah.

Komu je seminar IzaQ namenjen?
• vsem, ki ste se odločili, da boste od svojega življenja imeli kar največ;
• vsem, ki že poznate duhovno teorijo o življenju, potrebujete pa pomoč, da bi to znanje znali tudi živeti;
• vsem, ki kot profesionalni svetovalci, terapevti, zdravitelji ali trenerji delate z ljudmi oziroma si to želite početi.

Kako poteka program seminarja IzaQ?
Seminar traja osem tednov, z enim srečanjem na teden. Vsako od osmih srečanj vključuje predavanje in delavnico. Prvo predavanje bo 5. novembra 2014. Srečanja bodo ob sredah od 18. do 20.30 ure, v Ljubljani, v prostorih Biotehničnega izobraževalnega centra (BIC), na Ižanski cesti 10 (nasproti Botaničnega vrta).

Kolikšna je višina investicije v seminar IzaQ?
Investicija v seminar je 4 x 80 €. Znesek poleg učne snovi vključuje tudi zvočne posnetke predavanj in možnost osebnega kontakta s predavateljico v okviru dogovorjenih terminov.

100% garancija zadovoljstva!
Če se boste po prvem ali drugem srečanju zaradi kakršnegakoli razloga odločili, da s seminarjem ne želite nadaljevati, lahko to storite popolnoma brez stroškov za vas. Vplačani znesek vam bomo brez vprašanj vrnili.

Vsa srečanja bo vodila Mateja Kunc.

Trenutno je na voljo še sedem prostih mest!
Prijavite se lahko s prijavnico, preko e-pošte na mateja.kunc@izaq.si ali pokličite na GSM: 051/422-444.

Toplo vabljeni!

Dodatne informacije

Leave a Reply