Naučite se obvladati stres

Je stres za vas nekaj tako vsakdanjega, da temu rečete “normalno življenje”?

Se vam zdi normalno, da skorajda ne dihate, da ste zakrčeni in nenehno napeti? Se vam zdi normalno, da ste neprestano utrujeni in da niti spanec ne pomaga, če sploh še spite, kot je treba?
Ali veste, da se stres lahko naučite obvladati ravno tako, kot ste se naučili vožnje z avtom ali uporabe pametnega telefona?

beyondmind-dogodki

Obvladati stres, čustva in naših misli nas niso nikoli učili. To lahko spremenite z delavnico Obvladaj stres

Cilj prihajajoče delavnice je zato spoznanje in učenje delujočega sistema obvladovanja stresa, z namenom preprečevanja napetosti, živčnosti, slabe samozavesti in nezmožnosti distance do težav.

Vsebina delavnice vključuje trening specifičnih pristopov za razbremenitev, zagotavlja sprostitev in ravnovesje na vseh nivojih(umskem, čustvenem in telesnem), omogoča zbistritev uma, redukcijo misli, povečuje koncentracijo in kreativnost. Prilagojena je potrebam posameznikov a jo vseeno lahko uporabite tudi doma v družini ali na delovnem mestu.

Vsebina:
• Trodelni, najgloblji trening tehnike sprostitve za doseganje trajnega ravnovesja, miru in regeneracijo telesa, uma in duha.
• Uvajanje regenerativnih tehnik dihanja in mentalnih treningov za doseganje boljše koncentracije.
• Sistematični mentalni trening kombiniran s sprostitvenimi tehnikami za doseganje večje jasnosti misli in manj mentalne obremenjenosti.
• Preseganje izkrivljenih kognitivnih procesov za gradnjo dobrih odnosov.
• Učenje meditacije, čuječnosti in širjenje zavesti

Več na www.beyondmind.si

Leave a Reply