Nogometaši Leicesterja bodo za nagrado prejeli električne mercedese

Novopečene angleške nogometne prvake, nogometaše Leicesterja, bo za senzacionalno osvojitev Premier lige tajski lastnik kluba bogato nagradili.

To, da so nogometaši Leicesterja v angleškem nogometnem prvenstvu pokorili vso elito ni več skrivnost. Večkrat opevano senzacijo nekateri omenjajo celo z največjim dosežkom v zgodovini elitne angleške Premier League.

Električni mercedes razreda B je le ena od nagrad, ki jo bodo za senzacionalni naslov prejele lisice. Foto: Mercedes-Benz.
Električni mercedes razreda B je le ena od nagrad, ki jo bodo za senzacionalni naslov prejele lisice. Foto: Mercedes-Benz.

Tajski lastnik zato namerava vsakega člana ekipe zbrane okoli trenerja Claudia Ranierija bogato nagraditi. Vichai Srivaddhanaprabha namerava podariti 30 električnih mercedeseov razreda B, za kar je zapravil dober milijon evrov. Vseh 30 članov ekipe pa namerava odpeljati tudi v Las Vegas, med njih pa bo razdelili še za 8,2 milijona evrov nagrad.

To za lastnika Leicester Cityja ne bi smel biti prevelik zalogaj, saj njegovo premoženje ocenjujejo na več kot milijardo evrov. Za nameček je vrednost lisic, kakor imenujejo nogometaše, astronomsko narasla, tako kot “znamki” Leicester City, ki je dosegla globalno prepoznavnost.

Sonja Kolarič

Leave a Reply