Nova aplikacija za večjo varnost v prometu in udobje voznikov

Skupina Adriatic Slovenica je voznikom ponudila brezplačno pomoč v prometu z mobilno aplikacijo ASfalt.

Namen brezplačne aplikacije ASfalt, ki temelji na prikazovanju informacij o razmerah na cesti v Sloveniji, je vzpostavitev mobilne platforme za udeležence v cestnem prometu, s katero zavarovalnica Adriatic Slovenica nadaljuje na temeljih sodobne tehnologije nadaljuje skrb za preventivo in prizadevanja za večjo varnost v prometu.

Njene najpomembnejše karakteristike so, da lahko vozniki z njeno pomočjo spremljajo prometne informacije in razmere na shranjenih relacijah v Sloveniji, poiščejo svoje parkirano vozilo tudi v tujini ali da v primeru težav kliknejo za hitro pomoč Avto asistence.

Aplikacija ASfalt bo tako brez dvoma pomembno prispevala k dolgoročnejši večji varnosti v prometu. “Verjamem, da bodo aplikacijo kot dobrodošlo pomoč prepoznali vsi vozniki. Pričakujemo torej dober odziv, ker pa želimo aplikacijo še nadgraditi, izboljšati in razvijati skupaj z uporabniki, smo jih pozvali, naj nam pošljejo svoje predloge na asfalt@as.si. Skupaj z njimi namreč lahko takoj nadgradimo uporabniško izkušnjo, saj nam izbrana tehnologija to omogoča,” pove Mag. Karmen Škoda Piško, izvršna direktorica za trženje pri Adriatic Slovenici.

Brezplačno aplikacijo ASfalt si lahko uporabniki operacijskega sistema Android naložite z obiskom spletne mobilne trgovine Google Play, za vse uporabnike operacijskega sistema iOS pa je na voljo v trgovini Apple App Store.

asfalt_851-X-315-FB-2

Uroš Kotnik
Foto: as-skupina.si

Leave a Reply