Klepet ob kavi na TV3 Medias

Edinstvena resničnostna pogovorna oddaja na TV3Medias, ki je na sporedu vsak delovnik od 16.00 do 18.00 z voditeljico Jasmino Kandorfer, ki pravi »Za nas gledalec ni posoda, ki jo je potrebno napolniti, temveč plamen, ki ga treba prižgati. Z vsemi vsebinami želimo vsakega posameznika spodbuditi k samoraziskovanju, k odpiranju srca, pa seveda tudi k občutkom zadovoljstva, da so nekaj naredili zase in podali svoj prispevek svetu«. Se najdeš tudi ti?

Klepet ob kavi2V tem tednu lahko pričakujete zanimive obraze, koristne vsebine in aktivno dogajanje. Pred tednom smutija, bodo v oddaji vsak dan podelili po en profesionalni blender. Tudi vi se lahko potegujete zanj, in sicer tako, da pravilno odgovorite na dnevno nagradno vprašanje, ki se bo navezovalo na smuti dneva, ki ga bo pripravila Jasmina Kandorfer z živili ekološke trgovine.
Poznate kakšen dober recept za veganski, vegeterijanski ali presni kulinarični užitek? Pošljite ga na info@klepetobkavi.si , ustvarjalci namreč že oblikujejo knjižico, kjer boste na enem mestu lahko našli recepte za v kuhinjo, za domačo kozmetiko, za čistila in podobno.

Ponedeljek
Obdobje v času mrkov in med dvema mrkoma, je vedno bolj občutljivo za naravo, ki svoj nemir lahko izraža preko naravnih nesreč, poplav, potresov in za ljudi, saj je v tem času več depresij, različnih drugih psiholoških napetosti, v odnosih pa prihaja do napetosti, nasilnih dejanj in drugih vrst »medsebojnega bojevanja«. Z astologinjo Jasmino Krt bomo preverili dogajanje na nebu vse tja do velikonočnega ponedeljka, gre namreč za res izjemno aktivno dogajanje in prav je, da smo pripravljeni.
Z izjemno žensko, skrbnico in varuhinjo kristalov, Dano Rakovec bomo govorili o kristalnem svetu, kako nam lahko kristali pomagajo, kateri in v kakšnih situacijah, predvsem pa bo govora tudi o tem, kako se za kristale skrbi.
Tanja Glažar nam bo znova približala umetnost feng shui, tako boste lahko izvedeli praktične nasvete, kako v svoj dom privabiti harmonijo, mir in nasploh pozitivno energijo.
Intuitivna svetovalka Taja Kraner nam bo s svojim izjemnim darom približala informacije, ki bodo v našem življenju prižgale svetlo luč, upanja ter izjemne motivacije k prispevanju za izboljšanje kvalitete naših življenj.

Torek
Zadnji marčevski dan bomo v oddaji »Klepet ob kavi« bomo o ženski energiji govorili z Ano Drevenšek in tudi tokrat bodo razkrite skrite skrivnosti naših praprababic.
Kot MOIA.IN gostja v našo družbo iz mestne Osrečevalnice prihaja ženska s karizmo – Silvija Jovanovič. Znova bo govora o misterioznem svetu ženske, njenemu notranjemu otroku, intuiciji in neizmerni moči.
Tudi ta torek bomo obzorja širili z Gregorjem Škerlom, pripravite se na pravo dozo informacij, ki vas bodo prebudile in vam odprle oči!

Sreda
Prvi april bo tudi malce norčav, pa kljub temu zanimiv in koristen.
V našo družbo prihaja fizioterapevt Izidor Ivanovič. Lepoto z narave nam bo približala aroamterapevtka Nina Medved, o seksu bo potekal pogovor z Vesno Jarc, Irena Rotar pa nas bo znova postavila pred kakšen izziv prihodnosti, seveda z vrhunskimi rešitvami.

Četrtek
Ne izdamo kaj vse se bo dogajalo v četrtek, lahko pa obljubimo, da bo zanimivo, saj v našo družbo prihaja tudi nasmejana Urška Košir, o prezgodnjem izlivu se bomo pogovarjali z Melito Kuhar, izvedeli in doživeli pa boste lahko še veliko več!

Petek
Žita Tolič skrbi za to, da se zavedamo svoje hrbtenice, jo s pravilnim ravnanjem zavarujemo in si tako prihranimo še kakšen zalogaj bolečine.
Tajča nam bo približala EKOLIFE enoletni izziv, na partnerstvo se bomo pripravljali z Vesno Juvan, obiskal pa nas bo tudi izjemni zdravitelj Marjan Knez.

Vsak dan pa lahko pričakujete še dobre novice, smuti izzive in igrivo komunikacijo z gledalci.
Skratka, pridružite se oddaji »Klepet ob kavi«, vsak delavnik od 16.00 do 18.00 ure.

………………………………………………………………………………………………………………………..

Oddaja Ob kavi gledalcem ponuja zanimive, aktualne in koristne vsebine, ki spodbujajo pozitiven pogled nase in na svet, z oddajo namreč želimo krepiti slovenski optimizem in podati vsebine, ki jih marsikatere institucije želijo skrivati pred javnostjo.

Vsak delavnik iščemo odgovore in nasvete za reševanje vsakdanjih izzivov sodobnega časa, s strokovnjaki, ki razkrivajo tudi prikrite načine, kako vsebine uporabiti v vsakdanjem življenju.

Narava lepota, življenje v sožitju z naravo, zdrava prehrana, ustvarjalnost, iznajdljivost, uspeh, medsebojni odnosi, smeh in dobro počutje, so področja, ki jih na edinstven način raziskujemo vsak delavnik z izbranimi strokovnjaki, ki se bodo v oddaji pojavljajo kot stalni ali priložnostni gostje.

 

 

Leave a Reply