Odstranite ogrce na popolnoma naraven način!

Ogrci so majhne črne pikice, ki jih največkrat opazimo na nosu, pogosto pa tudi na čelu, bradi in drugih delih obraza. To so zamašene pore, ki nastanejo zaradi olj, ki jih koža naravno izloča. V drogerijah lahko najdete na kupe izdelkov, ki pomagajo čistiti kožo in odstranjevati ogrce. A zgolj z eno sestavino, ki jo najdete v domačem hladilniku, lahko ogrce odstranite sami, naravno, preprosto in poceni. To je jajce.

Vse, kar poleg jajca še potrebujete, so papirnati robčki. Jajce razbijte in ločite rumenjak od beljaka. Rumenjak shranite v hladilniku, da ga boste kasneje vmešali v hranljivo masko za obraz z banano in medom, beljak pa z vilico na rahlo stepite. Robčke raztrgajte na manjše kose. Obraz umijte z nežnim milom in toplo vodo ter kožo dobro osušite. Beljak z roko nanesite na problematične predele, nato pa, še preden se posuši, čez položite natrgane robčke in še enkrat premažite z beljakom. Naj se maska dobro osuši (trajalo bo približno pol ure), nato pa robčke potegnite z obraza. S tem boste odstranili tudi snovi, ki mašijo pore in sestavljajo ogrce. Obraz še enkrat umijte z milom in toplo vodo.

Postopek ponovite enkrat do dvakrat na teden in vaša koža bo mehka in očiščena.

Martina Drobne

*****************************************************************************************************

Bi radi vedeli, katero je vaše DJOTIŠ* nebesno znamenje? Vpišite svoje podatke tukaj in prejeli boste brezplačen odgovor.
Djotiš je vedska astrologija in psihologija, ki s svojim orodjem, znanjem in vedenjem usmerja človeka k srečnemu življenju. Sezite do zvezd :)!

Leave a Reply