Pametno ogrevanje na daljavo

V dobi visoko razvite informacijsko-komunikacijske tehnologije ima že skoraj vsak predmet svojo “pamet” – tako telefoni, tablice kot tudi gospodinjski aparati. Kaj pa centralno ogrevanje?

Tudi. Brezžični ogrevalni regulator MAX! namreč omogoča prilagojeno regulacijo vašega ogrevanja in predstavlja popolno izbiro za stanovanje, kjer ni potrebe po krmiljenju črpalke.

Pametni vmesnik deluje tako, da lahko temperaturo znižate, medtem ko vas ni doma in se le-ta samodejno zviša pol ure pred vašim prihodom. S tem boste vselej poskrbeli za optimalno porabo energije in hitro povrnili strošek začetne naložbe. Regulator je hkrati zelo enostaven za uporabo, saj ga lahko upravljamo s pomočjo programske opreme, ki jo namestimo na operacijski sistem Windows ali OSX.

Sistem MAX! lahko upravljamo celo na daljavo, in sicer s pomočjo aplikacije za Android in iOS, ki posredujeta ukaze naši MAX! kontrolni kocki. Potrebujemo zgolj pametni telefon in tablico z dostopom do interneta. V primeru, da ne posedujemopotrebnega znanja za “rokovanje” z aplikacijo, pa lahko sistem MAX! alternativno upravljamo, kar preko njihovega spletnega portala.

Brezžični ogrevalni regulator je priporočljiv predvsem za lastnike hiš, stanovanj in poslovnih prostorov z namenom varčevanja z ogrevanjem. Slednje si lahko na spletni strani Agp pro sestavite kar sami.

Uroš Kotnik

Leave a Reply