Pas prosim!

Pasovi, so pogosto prvi korak k ustvarjanju dobrega in usklajenega stajlinga. Obstaja zelo veliko načinov kako kreativno nositi pasove, še posebej za tiste, ki vedno znova iščemo in ustvarjamo nove zabavne in pametne rešitve. Pasovi, so nam pri tem v pomoč, saj ustvarjajo lep izgled postave in skrbijo, da vse ostane na svojem mestu. Na splošno nam pomagajo doseči najboljši možen videz celotnega izgleda.

3_1 pas 1Včasih je že pas samozadosten dodatek k vašemu outfitu. Najbolj osnovna tipa pasov, ki jih morate imeti v svoji omari, sta vsekakor širok in ozek pas.

Širok pas, je idealen za dodajanje dramatičnega učinka stajlingu in ustvari silhueto peščene ure. Ozek pas pa je super za ustvarjanje sofisticiranega in elegantnega videza. Elegantno ga ovijemo okoli telesa, kar ustvari šik in ozek videz. Pasovi v enostavnih linijah in stilih se obnesejo najbolje, saj so vsestranski in ne dominirajo videzu, ampak z njim ustvarjajo popolno celoto. Zato so preprosti pasovi v različnih barvah in z manjšimi dodatki ‘must have’ v vsaki omari. Pomembno je, da imamo najprej na voljo nekaj osnovnih pasov, preko katerih spoznavamo, kaj nam pristaja in kako naj jih nosimo. Šele nato pa se odločimo za nakup ultra modernih pasov.

Pasovi pa ne izboljšajo samo videza outfita ampak nam omogočajo doseči najboljši približek videza idealne postave, ki je v obliki peščene ure. V mali črni obleki z izrazitim pasom boste privabile vso pozornost k vašemu pasu. Zelo šik videz boste ustvarile, če se bo barva pasu ujemala vsaj z enim modnim dodatkom, naj bo to torbica, čevlji, nakit ali klobuk. Čeprav je pas majhen in preprost dodatek vseeno zelo mogočno prispeva k odličnemu videzu vas in vašega stajlinga.

3_4 pas za objavo
Nina Vidmar, modna svetovalka in stilistka, www.ninavidmar.com

Leave a Reply