Pivo po naročilu – prek spleta

Zaživela je spletna trgovina BIRBOX, v kateri je mogoče dobiti vrhunska piva iz Slovenije, drugih delov Evrope in celo Združenih držav Amerike

V spletni trgovini BIRBOX so se odločili slovensko kulturo pitja piva dvigniti še na višji nivo in se zato odločili, da bodo pivo pričeli prodajati kar prek spleta. Glavni “krivec” za inovativno idejo je Dejan Žerdin, bivši novinar, ki se je odločil preživljati na drugačen, bolj donosen način.

“Želel sem početi nekaj, kar me veseli in kjer bom lahko dobil največ praktičnega podjetniškega znanja. Tako ni trajalo prav dolgo do razvoja ideje o spletni trgovini s pivom s celega sveta,” razlaga Žerdin, vodja spletne trgovine, ki poleg posameznih steklenic piva ponuja še kozarce, majice in mesečno naročnino na dostavo, pri čemer bodo za dostavo piva po Ljubljani in okolici poskrbeli sami.

“Glede na podatka, da povprečen Slovenec na leto spije okoli 26 litrov piva ter da je v zadnjih letih pri nas zraslo vsaj šest odličnih mikropivovarn, imam v poslovni model precej zaupanja, vendar se ponižno zavedam, da bo glavni sodnik ideje o tovrstni trgovini trg,” nadalje svojo vizijo pojasnjuje Žerdin.

Za konec naj dodamo še, da tudi ostali slovenski kraji za njihovo pivo ne bodo prikrajšani, saj bodo izdelke, naročene iz drugih koncev Slovenije dostavljene prek Pošte Slovenije, ki bo pakete na želeno lokacijo dostavila že naslednji delovni dan oziroma v najslabšem primeru v roku treh delovnih dni.

View More: http://jurematoz.pass.us/birbox

Uroš Kotnik

Foto: birbox.si

Leave a Reply