Polna omara črnih oblačil!? Vi pa si želite nositi barve…

Ste tudi vi med tistimi, ki najraje posegate po oblačilih črne barve? Pogosto se zgodi, da kupujemo v glavnem oblačila istih barv, največkrat črne in se tega zavemo šele, ko si zazremo v omaro.

Običajno je razlog, da je tako, zelo preprost. V črni barvi se počutimo odlično, profesionalno in chic. Morda pa se le skrivamo, saj je črna barva za to prav idealna. V temnih oblačili smo manj opazni in morda tudi od tu prepričanje, da smo v njih videti vitkejši. Vendar pa nam črnina včasih lahko doda nekaj let, če je ne nosimo pravilno. Na nekaterih delujejo naravnost čudovito, druge zelo postara, spet tretji pa izgledajo nadvladujoče. Na to med drugim vpliva barva las, oči in polti.

Vse o barvah in o tem, katere so za vas najbolj primerne, vas lahko tudi naučim. Za lažje prebijanje v svet poln barv, vam svetujem, da morda začnete z majhnimi detajli, kot so nakit, torbice, čevlji, šali in očala. Živahne barve popestrijo katerikoli videz, na primer barvni čevlji izgledajo ob črnih oblačilih naravnost čudovito.

2_1 prispevek

Tako se počasi, vendar vztrajno začnete privajati na vedno več barv, vzorcev in tekstur. Uporabite lahko vedno zanimive in pestre črte, pike ali pa rože.

Nikar se ne bojte vzorcev, poigravajte se z njimi! Kajti vzorci in potiski popestrijo prav vsako črno oblačilo.

2_3 prispevek

Ko se boste začeli poigravati z različnimi barvami in odtenki in se ob tem počutili sproščeno in samozavestno, boste kmalu ugotovili, da je v vaši omari čedalje več barv in zanimivih vzorcev, ki se super usklajujejo in dopolnjujejo vsak vaš izgled.

2_2 prispevek

Nina Vidmar, modna svetovalka in stilistka, www.ninavidmar.com

Leave a Reply