Popravite raztrgane kavbojke

Dekleta in ženske s polnimi stegni dobro vedo, kako hitro se lahko najljubši par kavbojk obrabi in uniči. A strganih kavbojk ni potrebno vreči stran, obstaja namreč način, kako jih popraviti.

Foto: blogit.iltasanomat.fi
Foto: blogit.iltasanomat.fi

Če so se kavbojke strgale na kolenih, lahko luknjo zašijete, ali pa jih spremenite v modne raztrgane kavbojke. Po želji pod raztrganino všijte blago ali čipko, hlače pa še na nekaj mestih nacefrajte tako, da jih podrgnete s strgalnikom.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Hlače, strgane na notranji strani stegen, je malce težje popraviti, a nikakor ni nemogoče. Cilj je narediti luknjo čimbolj neopazno, zato vzemite košček jeansa in sukanec v enaki barvi, kot so vaše kavbojke. Jeans prišijte okrog luknje (na notranjo stran kavbojk). Pazite, da bodo hlače lepo poravnane in da se robovi raztrganine dotikajo. Končno naredite še nekaj šivov preko raztrganine – če šivate s šivalnim strojem, naredite približno dvajset šivov v cikcakastem vzorcu, da čimbolj ojačate mesto, kjer so kavbojke strgane. Enako storite tudi v primeru, če šivate na roke, vendar v tem primeru zadostujeta tudi zgolj ena ali dve cikcakasti liniji preko cele raztrganine.

Martina Drobne

*****************************************************************************************************

Bi radi vedeli, katero je vaše DJOTIŠ* nebesno znamenje? Vpišite svoje podatke tukaj in prejeli boste brezplačen odgovor.
Djotiš je vedska astrologija in psihologija, ki s svojim orodjem, znanjem in vedenjem usmerja človeka k srečnemu življenju. Sezite do zvezd :)!

Leave a Reply