Praznični stil za moške

Dragi moji, že veste kaj boste oblekli za prihajajoče praznike in uživanje v preživljanju prostega časa s svojo družino? Še ne? Potem je skrajni čas, da vam predstavimo najbolj modne videze in oblačilne kose, ki so to zimo pravi modni hit in jih preprosto morate imeti. 

Praznični debel in topel pulover
Praznični motivi so totalno trendi! Pa naj bodo to motivi snežink, norveškega vzorca, živali ali pa hudomušni napisi. »The ugly jumper«, katerega smo se vedno spretno izogibali, je sedaj najbolj iskan in zaželen kos oblačila. V toplih in udobnih puloverjih se boste počutili izjemno! Že ob pogledu na njih se nam utrne spomin na prsketanje ognja v kaminu, vroč kakav in nestrpno čakanje na darila. Brez njih tokrat med prazniki ne gre.

praznicni stil1

Praznična zabava?
Oblecite se v barve in spustite na plano pobalina z drznimi barvnimi kombinacijami ali z nenavadnimi vzorci. In ker so običajno praznične zabave bolj sproščene, se lahko odločite za kavbojke, ki jih lahko kombinirate s srajco v beli oziroma vaši najljubši barvi in s suknjičem drzne barve. Spodaj pa si lahko oblečete tudi telovnik, ki naj se ujema z barvo suknjiča, ni pa nujno, da je enakega odtenka. Kravata ali metuljček? Izbira je popolnoma vaša in naj bo udobje glavno merilo. Ključna kosa to sezono sta tudi pletena kravata ali metuljček.
Za bolj formalne zabave si oblecite elegantne hlače. To so lahko chino, slim ali klasično krojene hlače. Ali pa izberite klasično krojeno moško obleko. Da vam bo toplo, se odločite za tople in naravne materiale, kakor je volna ali mešanice. Za tisti bolj luksuzen izgled pa je najboljša izbira žamet.

praznicni stil2

Modni dodatki brez katerih ne gre
Temperature se spuščajo in da nas na poti ne zebe in nam je popolnoma udobno poskrbijo tople rokavice, moden in mehak šal in izjemne »Brogue« usnjeni gležnarji. Za najboljši izgled naj si bodo vzorci podobni in barve sorodne. Če vam ne uspe najti točnega odtenka, izberite bolj živahne kombinacije rjave in rdeče, rumene, vijolične, modre ali oranžne barve. Bodite drzni!

praznicni stil3

Nina Vidmar, modna svetovalka in stilistka,
www.ninavidmar.com, www.ninavidmarblog.com

Leave a Reply