Prenovljen dom z dekoracijo sten

Homemade ideas: Prenovite svoj dom z malo truda in to brez nakupa novega pohištva! Danes smo pripravili nekaj primerov za popestritev naših sten ali  pohištva:

Barvanje sten z vrvico: Poskusite napeljati debelejšo vrvico na valjček za barvanje sten in z njim ustvarite vzorec po steni. Pri tem lahko poskušate barvati stene v navpični, vodoravni ali poševni smeri, lahko pa tudi cik-cakate. Skratka, poigrajte se s svojo izvirnostjo.
Steno lahko tudi pobarvate z izbrano barvo in v še svežo barvo odtisnete razne vzorce z različnimi predmeti (posebni valjčki, čopiči, metla s tršimi ščetinami, gobice, …).

3 Barvanje sten 1

Dekoracija sten: Na stene je danes res preprosto risati, malo domišljije in mirne roke in lahko nastane veliko kreacij. Ena izmed idej je družinsko drevo, ki ga lahko kombinirate z družinskimi slikami.

3 Barvanje sten druzinsko drevo
Dekoracija z vrvico: Zelo zanimiva ideja je tudi dekoracija z vrvico (slika v galeriji), kjer zabijete žeblje v steno v obliki, ki vam je všeč in vrvico peljete od enega žebljička do drugega. Nastala bo zelo zanimiva dekoracija na steni.

Srčkasta stena: Iz papirja izrežite srček, v vdolbinici srčka prerežite do sredine in prerezan del upognite. Ne pozabite zalepiti skupaj, da bodo držali. Dobro je izbrati trši papir oz karton. Količina srčkov pa je odvisna od vas. Srčke lahko nalepite tudi na kose pohištva, ki jih želite popestriti npr. kakšno ogledalo ali okvir za slike. Srčkast okvir za slike bo tudi odlično darilo!

Danes je postalo pomembno biti iznajdljiv in kreativen. Tako veliko stvari lahko naredimo, kar sami, brez večjih nakupov in zapravljanja denarja, pa še dejstvo da smo nekaj naredili sami pomeni zelo veliko. Vzemite si nekaj časa in pričnite ustvarjati!

Morda vas zanimajo tudi homemade ideje prenove doma s paletami in gajbicami, naslednjič pa preverite nekaj več homemade idej o zavijanju daril.

Ana Črešnik

Foto: pinterest

*****************************************************************************************************

Bi radi vedeli, katero je vaše DJOTIŠ* nebesno znamenje? Vpišite svoje podatke tukaj in prejeli boste brezplačen odgovor.
Djotiš je vedska astrologija in psihologija, ki s svojim orodjem, znanjem in vedenjem usmerja človeka k srečnemu življenju. Sezite do zvezd :)!

Leave a Reply