Prevelik šal? Ja!

Šal, ogromen, topel in velik kot vaša najljubša odeja, je letos definitivno najboljši modni dodatek. Prav tako, kot ostali modni dodatki, sledi najnovejšim modnim trendom. Ne le, kako ga je modno nositi, spreminja se njegova tekstura, struktura in barva. To zimo pa je pomembno samo, da je resnično ogromen in opazen!
Sal1

Veliki, masivni pleteni ali tkani šali so osvojili prav vse! Naj vas grejejo volneni, kašmir ali šali iz umetnega krzna. Pravi čas je, da ta trend preizkusite tudi sami. Preprosto si ga ovijte okoli vratu, ogrnite čez rame ali pa ga prepasajte in popolnoma spremenite izgled. Živahne barve in vzorci na šalih lahko čudovito popestrijo vaš priljubljen zimski plašč. Kombinirajte velik šal z dolgim krilom, usnjenimi gležnjarji in udobnim mehkim puloverjem.
Sal2

Prav neverjetno pa trend prevelikih šalov izgleda na moških. Nošenje šala sploh ni tako težko, kot se vam morda zdi. Poleg tega, da vas ščiti pred ledeno mrzlim vetrom, je močan element osebnega stila. In ja, je izjemno možat! Z njim lahko poživite poslovna oblačila ali popestrite vsakdanji izgled.

Sal3

Nina Vidmar, modna svetovalka in stilistka,
www.ninavidmar.com, www.ninavidmarblog.com

Leave a Reply