Pripravite jesensko garderobo

Listi na drevesih se barvajo v rumene in rjave odtenke, jutranje temperature so že zelo nizke in vsakih nekaj dni nas neprijetno presenetijo dežne kaplje. Prihaja jesen. Če svoje garderobe še niste pripravili na ta čudovito barvit letni čas, je zdaj skrajni čas za to.

Tukaj so 4 nasveti, ki vam bodo pomagali pri prehodu v jesenske in kasneje zimske mesece.

19_3 Jesenska garderoba1) Odprite omaro in preglejte kose, ki ste jih nosili poleti. Čas je, da se vsaj do spomladanskih mesecev poslovite od svojih lanenih kril in hlač, tankih bombažnih oblek, sandalov in na sploh vsega, kar vam v misli prikliče sonce, morje, vročino ali plažo. Preglejte posamezne kose, jih očistite in pospravite nekam, kjer vas bodo potrpežljivo počakali do naslednjega leta. Torbice, za katere ste prepričani, da jih ne boste nosili do naslednje pomladi, izpraznite in previdno pospravite.
2) Zdaj, ko ste naredili nekaj prostora, lahko svoje jesenske kose premaknete v lažje dosegljive dele omare, da jih boste imeli takoj pri roki. Najboljše je, da tudi svoje pletene puloverje, plašče, rute, šale in ostala jesensko zimska oblačila, kar takoj pregledate. Če vam kakšen od kosov ni več všeč, ga lahko podarite, naredite izmenjavo s prijateljico ali ga z malo domišljije predelate.
19_4 Jesenska garderoba3) Oblačila za hladno vreme razvrstite glede na debelino. Nobene potrebe ni, da začnete septembra nositi svoj najdebelejši volneni pulover (razen, če vas res zelo zebe). Postopoma vsak mesec svojemu videzu dodajajte vedno bolj topla oblačila.
4) Zdaj, ko ste organizirali svojo garderobo se lahko odpravite na lov za novimi kosi. Ker veste, kaj imate doma, boste nakupovali bolj premišljeno. Urejanje garderobe je precej zamudno in naportno, zato si lahko pomagate še z nekaj nasveti, ki jih boste našli na ninavidmarblog.com.

 

Najbolj zagrizene modne navdušenke, ki rade kršijo pravila, naj prvi nasvet spregledajo.. Z nekaj iznajdljivosti lahko namreč svoja najljubša poletna oblačila nosite tudi pozimi. Predvsem je pomembno, da se pred mrazom zaščitite z več plastmi in vaša priljubljena poletna obleka je lahko v kombinaciji s pravimi pleteninami glavna zvezda vašega stila še nekaj mesecev.

Leave a Reply