Razstrupite se s smoothiejem

Za praznike radi pretiravamo z odlično hrano in pijačo, ki se pojavlja povsod okrog nas, zato se v našem telesu nabirajo strupi, zaradi katerih se ne počutimo najbolje. Kot »protistrup« si lahko pripravimo smoothie, ki bo strupe odplaknil iz telesa in poskrbel tudi za izgubo kakšnega kilogramčka, ki smo si ga pridelali v prazničnem času.

Zdrav smoothie vam bo povrnil energijo in izboljšal imunski sistem. Foto: labelsandlove.eu
Zdrav smoothie vam bo povrnil energijo in izboljšal imunski sistem. Foto: labelsandlove.eu

Za smoothie boste potrebovali banano,  ki ne sme biti pretrela, zeleno jabolko, skodelico špinače, skodelico solate, sok dveh limon, skodelico narezane zelene in med. Vse skupaj zmešajte v mešalniku in po potrebi, če se vam zdi smoothie pregost, dodajajte vodo, da dobite željeno gostoto.

Najbolj primerno je, da čez dan pojeste pet manjših obrokov, od katerih enega nadomestite s smoothiejem. Naj vas ne skrbi, če niste ljubitelj zelenjave. Sadje in med bosta okus po zelenjavi skoraj popolnoma prekrila.

Smoothie vam bo pomagal povrniti energijo in izboljšal vaše počutje ter okrepil imunski sistem. Za najboljše rezultate uživanje razstrupljevalnega smoothieja združite s pitjem večjih količin vode, zdravo prehrano in gibanjem.

Martina Drobne

Leave a Reply