S pasto iz sode bikarbone nad podočnjake

Če imate tudi vi večkrat težave s temnimi kolobarji pod očmi, če imate črne podočnjake, utrujene oči, potem lahko to težavo zelo hitro rešite z enim samim živilom – sodo bikarbono.

Koža pod očmi je izjemno tanka in občutljiva ter za razliko od drugih delov telesa, zelo redko posejana z žlezami lojnicami. Ta del obraza pa lahko zaradi različnih vzrokov zelo hitro postane še tanjša in suha, zaradi česar postanejo vene pod njo izrazite, področje pa se obarva s temnejšo barvo.

60528299
Čeprav je podočnjake izjemno težko skriti, obstaja nekaj naravnih metod, s katerimi jih lahko omilite. Naredite mešanico iz ene žličke sode bikarbone in ene žlice tople vode ali zeliščnega čaja. Dobro zmešajte, nato pa nanesite na predel pod očmi – pustite delovati deset do petnajst minut, nato pa sperite s toplo vodo in bombažno krpico. Temnih kolobarjev ne bo več, koža pod očmi pa bo mehka in napeta.
Sonja Kolarič

*****************************************************************************************************

Bi radi vedeli, katero je vaše DJOTIŠ* nebesno znamenje? Vpišite svoje podatke tukaj in prejeli boste brezplačen odgovor.
Djotiš je vedska astrologija in psihologija, ki s svojim orodjem, znanjem in vedenjem usmerja človeka k srečnemu življenju. Sezite do zvezd :)!

Leave a Reply