Seminar IzaQ: S prepričanji ustvarjamo življenje

8-tedenski seminar IzaQ: S prepričanji ustvarjamo življenje za vse, ki želite spoznati temeljne duhovne zakonitosti življenja in jih uporabiti v svoje dobro

Kaj boste dobili z udeležbo na seminarju IzaQ: S prepričanji ustvarjamo življenje?
Na seminarju IzaQ se boste naučili pogledati nase in na svoje življenje v novi luči. Izvedeli boste, da se življenje ne odvija naključno, ampak po določenih univerzalnih zakonih. Teh zakonov ne morete spremeniti. Njihovi učinki so vam lahko ali v korist ali v škodo. Kako bo, je odvisno od vas. Če zakonitosti poznate in se jih držite, bo vaše življenje teklo, kot bi pluli s tokom; če jih ne poznate ali jih kršite, hote ali nehote, kljub velikim naporom ne boste nikamor prišli. Da obstajajo univerzalne življenjske zakonitosti, ni nekaj novega. Manjka pa nam vedenje, kako po njih živeti v naših vsakdanjih situacijah. Tu vam bo program seminarja v veliko pomoč. Temeljne resnice o življenju vam bomo razložili na enostaven, razumljiv, argumentiran, konkreten in prizemljen način. Ko jih boste zares doumeli, vas nič več ne bo moglo potisniti v stare omejujoče miselne in vedenjske vzorce in odvrniti od sprememb, za katere ste se odločili.

Other, Ljubljana, Interview (Mateja Kunc)
Mateja Kunc, motivacijska terapevtka in osebna mentorica

Kako vam bo znanje, ki ga boste dobili na seminarju IzaQ, pomagalo v življenju?
Dalo vam bo potrebno življenjsko samozavest. Samozavest je mnogo več od poguma, drznosti ali karizmatičnosti. Samozavest dobesedno pomeni samo-zavedanje; je stanje jasnega zavedanja notranje moči, ki je zagotovilo, da lahko uresničimo vse svoje želje. Tudi najbolj pogumni in karizmatični ljudje lahko naletijo na težave, v katerih si ne znajo pomagati, doživijo neuspeh in obupajo. Strah pred novim neuspehom jim lahko vzame pogum in karizmatičnost. Ljudje z življenjsko samozavestjo pa vedo, da jim zaradi notranje moči, ki nam je dana, ne more spodleteti. Tudi, če je pot malo daljša in bolj ovinkasta, kot so pričakovali, ne bodo odstopili, ker vedo, zakaj bodo na cilj slej ko prej prišli. S pomočjo znanja, ki ga boste dobili na seminarju IzaQ, boste tudi vi vedeli, zakaj ste zmožni uresničiti svoje želje in doseči cilje; dvomi in strahovi vas ne bodo več blokirali, da bi postali, kar želite biti; omejujočim prepričanjem družbe in okolice ne boste več dopustili, da bi vplivali na vas; namesto da bi sledili življenju drugih, boste z načinom svojega življenja lahko postali njihov vzor.

Zakaj vam bo udeležba na seminarju IzaQ koristila?
Ker se boste naučili, kako se lahko takoj počutite dobro, ne glede na situacijo, v kateri ste. Občutki, ki jih doživljamo, niso takšni kot so, zaradi drugih ljudi ali vpliva okoliščin, v katerih smo, ampak zaradi zgodbe, ki si jo govorimo o teh ljudeh in okoliščinah. O vsem v življenju si ustvarjamo zgodbe, ki jim verjamemo. Postajajo prepričanja, s katerimi ustvarjamo življenje. Ali kot je rekel veliki Albert Einstein: »Realnost je natančen odraz tistega, o čemer razmišljamo. Vibracija našega mišljenja se popolnoma ujema s frekvenco naše realnosti. Drugače ne more biti.To ni filozofija, to je fizika.« Kadar so naša pričakovanja drugačna od realnosti, ki jo doživljamo, pomeni, da so naša prepričanja o realnosti drugačna od naših pričakovanj. Da bi lahko izboljšali realnost, moramo najprej izboljšati pričakovanja; da bi lahko izboljšali pričakovanja, pa moramo še prej izboljšati prepričanja. Dokler mislimo, da bo življenje krenilo na bolje, če se bomo dovolj vztrajno in odločno borili proti vsemu, kar nam ni všeč, bijemo bitko, ki je ne moremo dobiti. Ne moremo namreč spreminjati sveta drugih, da bi se nam spremenil naš svet.

Seminar IzaQ je lahko vaš zanesljiv priročnik za življenje.
Osem srečanj v okviru seminarja IzaQ vam zagotavlja trdno oporo, ki jo boste potrebovali, ko boste novo razumevanje življenja začeli uporabljati v konkretnih življenjskih situacijah. Razumevanje življenja, ki ga boste pridobili, vam bo pomagalo, da vas okoliščine ne potisnejo v stare vedenjske vzorce in vam vzamejo voljo in pogum za spremembe, ki jih želite. Program seminarja IzaQ je zasnovan tako, da dobite teoretično znanje o najpomembnejših zakonih življenja, na delavnicah, ki so del programa, pa praktično izkušnjo, kako lahko pridobljeno znanje uporabite za rešitev svojega konkretnega problema. Ko boste z novim razumevanjem sebe in življenja rešili svoj prvi problem, boste osvojili princip, s katerim si boste lahko pomagali v vseh situacijah.

Komu je seminar IzaQ namenjen?
• vsem, ki bi radi razumeli sebe, ker ste se odločili, da boste imeli od svojega življenja kar največ;
• vsem, ki že poznate duhovno teorijo o življenju, potrebujete pa pomoč, da bi to znanje znali tudi živeti;
• vsem, ki kot profesionalni svetovalci, terapevti, zdravitelji ali trenerji delate z ljudmi oziroma si to želite početi.
Vpis v seminar IzaQ je naložba, ki se vam bo bogato povrnila. Pridružite se nam! 

Kako poteka program seminarja IzaQ?
Seminar traja osem tednov, z enim srečanjem na teden. Vsako od osmih srečanj vključuje predavanje in delavnico. Na predavanjih boste spoznali, po kakšnih zakonitostih življenje igra, na delavnicah pa, kako lahko novo razumevanje uporabite v svojih situacijah. Prvo predavanje bo 5. novembra 2014. Srečanja bodo ob sredah, od 18. do 20.30 ure, v Ljubljani, v prostorih BIC, na Ižanski 10.

Višina investicije v seminar IzaQ
Investicija v seminar je 320 €. Poravnate jih lahko v štirih obrokih po 80€. Znesek poleg učne snovi vključuje tudi zvočne posnetke predavanj in možnost osebnega kontakta s predavateljico v okviru dogovorjenih terminov.

100% garancija zadovoljstva!
Program seminarja smo pripravili z veliko ljubezni in spoštovanja, tako do znanja, ki ga želimo prenašati, kot do vas, ki ste pripravljeni investirati svoj čas in denar, da bi ga osvojili. V svoje delo trdno verjamemo. Hkrati pa razumemo, da se kljub dobri volji in poštenim namenom na obeh straneh, lahko zgodi, da s seminarjem ne bi želeli ali mogli nadaljevati. Ocenjujemo, da boste po prvih dveh srečanjih lažje dokončno vedeli, ali ste se pravilno odločili. Če bi si morda premislili, lahko to v okviru prvih dveh srečanj storite popolnoma brez stroškov za vas. Vplačani znesek vam bomo brez vprašanj vrnili. Če pa bi želeli od seminarja odstopiti kadarkoli kasneje, pa bomo zadržali le sorazmerni del vplačanega zneska glede na srečanja, ki ste se jih udeležili, razliko za neizkoriščeni del pa vam bomo vrnili.
Toplo vabljeni!

Mateja Kunc, motivacijska terapevtka in osebna mentorica
Prijavite se lahko s prijavnico ali na mateja.kunc@izaq.si ali na GSM: 051/422-444.
www.izaq.si


“Spoštovana gospa Mateja, rada bi vam povedala, da vem, da sem imela veliko srečo, da sem vas spoznala. Zame ste velika redkost in dragocenost. Pri svojih 57. letih pred vami še nisem srečala nikogar, ki bi imel po eni strani takšno globoko poznavanje in razumevanje življenja in njegovih duhovnih zakonov, kot ga imate vi, po drugi strani pa bi tako obvladal tudi poslovno, finančno in pravno področje. Imate pa tudi talent, da znate vse povedati zelo enostavno. Res ste pravi zaklad in upam, da se vam bom kdaj lahko dovolj zahvalila. Ne vem, kako bi brez vaše pomoči rešila posel, ob tem pa našla še svoj mir. Hvala, ker ste.” Tatjana T., Celje

“Mateja, rada vi se vam zahvalila za vse, kar sem prejela od vas na svetovanju in izrazila globoko občudovanje vašega dela in vas kot osebnosti. Vi ste, kako bi rekla – kot Red Bull, ki ti da krila. Res ste mi dali krila. Lahko rečem, da se spet čutim. Uh, kakšen neverjeten občutek, ko se zavedaš, zakaj si živel tako, kot si in ko spet vidiš pot pred seboj… Hvala vam, ker ste posvetili v moje življenje v trenutku, ko je bilo vse videti tako slabo, temno in brezizhodno. Želim vam vse lepo.” Nuška M., Krško.

Leave a Reply