Seminar Kako spremeniti svoje življenje

Niste zadovoljni z življenjem, ki ga živite? Če želimo spremeniti svoje življenje, moramo najprej spremeniti sebe – svoja prepričanja in svoj pogled, spremeniti odnos do sebe in do življenja samega.

Seminar je sestavljen iz štirih modulov in osem delavnic, na vsakem bomo obravnavali eno od štirih področij življenja: samopodoba, zdravje, partnerstvo in služba. Delavnice so preplet teorije in praktičnih vaj ter pogovora in bodo prilagojene dinamiki skupine in potrebam udeležencev tako, da vsak dobi zase kar največ in da lahko novo znanje kar takoj vnese v svoje vsakdanje življenje.

Delavnice bodo potekale ob ponedeljkih od 17.30 do 19.ure s pričetkom 19.10.2015 v prostorih Zavoda Cene Štupar na Linhartovi 13 v Ljubljani v okviru projekta Center medgeneracijskega učenja.
Cena za 8 srečanj je 24 EUR.
17.9.15

Samopodoba, 19.10. in 26.10.2015

Teme o samopodobi, izražanju sebe in postavljanju temeljev za kakovostno življenje, ki ga sestavljajo zadovoljstvo, sreča in ljubezen. Biti to, kar si, je težko in zahteva od nas veliko poguma, a biti to, kar nisi, je še težje.

Zdravje, 2.11. in 9.11.2015

Če ob vsakdanjih obveznostih ne skrbimo dovolj dobro zase in za svoje notranje počutje, kaj hitro pride do izčrpanosti, stresa, nezadovoljstva s seboj in z življenjem ter splošnega slabega počutja. Kmalu izgubimo tudi motivacijo za karkoli.

Partnerstvo, 16.11. in 23.11.2015

Nihče nas ni zares učil, kako ustvariti kakovostno partnerstvo, zato smo si naslikali sliko o tem sami iz različnih virov. Kakovostno partnerstvo pomeni odnos, za katerega se odločita dva zrela in odgovorna posameznika, ki imata skupen cilj – partnerstvo, ki temelji na medsebojnem spoštovanju in ljubezni. Obravnavali bomo tako teme, kako poglobiti že obstoječi odnos ali pa kako do kakovostnega partnerstva priti, če ste še samski.

Služba, 30.11. in 7.12.2015

Danes nam služba ne pomeni zgolj preživetja, temveč si želimo občutiti tudi zadovoljstvo pri delu, ki ga opravljamo. Če vemo, kaj so naši talenti in sposobnosti, potem vemo, v katero smer moramo iti, da bomo našli delo, kjer bomo lahko vse to izrazili.

Več o seminarju: http://zdraviodnosi.si/cmu-seminar-jesen-2015/

Leave a Reply