Seminar Za zdravje in dobro počutje

Smo celostno bitje in na tak način tudi moramo ravnati s seboj. Vitalno telo, zdrav um in mir v srcu so tisto, kar nam prinese zdravje za vse življenje.

Stres, težave, skrbi in različna močna čustvena stanja nam onemogočajo, da bi živeli zadovoljno in kakovostno življenje. Živimo v naglici in pogosto pozabimo nase in na svoje potrebe. Nismo v stiku s seboj in tako sprejemamo odločitve, ki niso v skladu z nami. Tak način življenja vodi v izčrpanost, stres, nezadovoljstvo s seboj in z življenjem. Kmalu izgubimo tudi motivacijo za karkoli.
Na seminarju se boste naučili, kako v svoj vsakdanjik vnesti več časa zase, kako poskrbeti za svoje potrebe in kako zgraditi odnos do sebe. Spoznali se boste z metodo sproščanja telesa in umirjanja uma – tako v predavalnici kot v naravi.
Seminar je sestavljen iz treh modulov in osmih delavnic. Delavnice so preplet teorije in praktičnih vaj ter pogovora in bodo prilagojene dinamiki skupine in potrebam udeležencev tako, da vsak dobi zase kar največ in da lahko novo znanje kar takoj vnese v svoje vsakdanje življenje.

Delavnice bodo potekale ob torkih od 17.30 do 19.ure s pričetkom 26.1.2016 v prostorih Zavoda Cene Štupar na Linhartovi 13 v Ljubljani v okviru projekta Center medgeneracijskega učenja.

Delavnice potekajo dve šolski uri skupaj, v manjši skupini (do 10 udeležencev). Dve delavnici bosta potekali v naravi (sobota).

Cena za 8 srečanj je 24,00 EUR.

Več informacij in prijava: tinkara@zdraviodnosi.si ali 041 988 646 in http://zdraviodnosi.si/cmu-seminar-za-zdravje-in-dobro-pocutje/

zdravje

Leave a Reply