Sirup, ki ekspresno hitro čisti in krepi pljuča

Če ste kdaj kadili ali če še kadite, če imate pogosto težave z dihali, ste večkrat bolni, potem je to pravi nasvet za vas. Okrepite, očistite in razstrupite svoja pljuča.

Potrebujete tri zelo zdravilna živila, ki čistijo in krepijo pljuča. Iz njih lahko pripravite zelo učinkoviti naravni recept. Prvo živilo je ingver. Ta pomaga odpravljati sluzi iz pljuč ter jih razstruplja. Drugo živilo je česen. Ta deluje protirakavo, je odličen borec za uničevanje rakavih celic, preprečuje številne bolezni dihal. Tretje živilo pa je kurkuma. Ta vsebuje številne antioksidante, ki krepijo in čistijo pljuča ter ščitijo pred rakom.

Recept, s katerim boste okrepili in razstrupili svoja pljuča pa je sledeč: potrebujete 400 gramov česna, liter vode, 400 gramov rjavega sladkorja (če želite bolj zdrav recept, ga nadomestite z javorjevim sirupom, ali s katerim koli nadomestkom sladkorja), dve žlički kurkume v prahu in pet centimetrski koren ingverja.

Ingver in česen čistita in krepita pljuča. Foto: freeimages.com
Ingver in česen čistita in krepita pljuča. Foto: freeimages.com

Vodi dodajte sladkor ali nadomestilo za sladkor in segrejte do vrenja. Nato narežite česnove glavice na štiri dele in jih dodajte vreli vodi. Na manjše koščke narežite ingver in ga dodajte, nato dodajte še kurkumo ter mešajte na zmerni temperaturi, da počasi vre. Ko količina vode izpari za polovico, precedite tekočino v steklenico in ko se ohladi, postavite v hladilnik.

Jejte po dve žlički tega sirupa vsako jutro in dve žlički zvečer pred spanjem. Pojejte do konca. Kuro lahko čez dva tedna spet ponovite.

S tem naravnim pripravkom boste okrepili svoja pljuča in se pripravili na hladnejše dni zaščiteni pred prehladi in kašljem.

Sonja Kolarič

Leave a Reply