Slovenska aplikacija do revolucije na področju fotografije

Mlado slovensko podjetje je predstavilo aplikacijo Printee, ki omogoča, da z nekaj kliki iz galerije telefona razvijemo visoko kakovostne fotografije in jih v nekaj dneh prejmemo tudi domov.

Gre za izjemno obetavno rešitev nadobudne slovenske ekipe Printee, ki odpravlja kompleksni proces razvijanja fotografij. S svojo rešitvijo so že prepričali eno največjih evropskih podjetij za izdelavo fotografij, ki bo ključni partner pri naskoku na evropsko tržišče.

“Na telefonih hranimo tisoče fotografij, ki jih lahko pokažemo zgolj na ekranu, najpogosteje pa enostavno pozabimo nanje. Nekoč smo spomine hranili v fizični obliki in to želimo vrniti ljudem. Zdaj lahko mlade družine enostavno natisnejo fotografije otrok in jih obesijo na steno ali pošljejo starim staršem in sorodnikom, kamorkoli na svetu. Aplikacija bo na voljo najprej v Sloveniji, v kratkem pa načrtujemo tudi naskok na evropsko tržišče,” pojasnjuje Jure Lukač, direktor podjejta 4Fun, v katerem se je zbrala mlada ekipa.

Edinstveno aplikacijo zaznamujejo predvsem enostavnost uporabe, visoka kakovost fotografij ter hitra in ugodna dostava. Da bi zagotovili najboljšo kakovost, so fotografije razvite s klasično tehnologijo, ki že desetletja velja za zlati standard v fotografskih studiih.

S podporo lokalnim fotografom razvijalci aplikacije hkrati že ciljajo tudi na tuje trge, saj je postopek naročanja povsem enostaven in izvedljiv s katerekoli lokacije na svetu.

Uroš Kotnik

Leave a Reply